mindeki más idősíkon kereskedik! Ki percesen, ki naposon, hetesen! attól függ kinek mi a kereskedési stratégiája! viszont aki percesen, azok is tudják, hogy miért azon teszik! én egy szóval sem mondtam azt, hogy azzzal nem lehet profitot termelni! viszont az tény, hogy az ugribugri kereskedésnek nagyobb is a kockázata!
amúgy az igazán jó kereskedő mindent néz és mindent lát :)
sikeres tradeket!
Szerintem az alap az, hogy nem teszünk kinyilatkoztatásokat! Nem mi vagyunk a Próféták...
Én bizony M1-re is rámegyek, ha szükséges, közben pedig van le pozim 41xx-ről 25xx célárral, tehát figyelem a W1, MN időket is és nem használok sl-t. Igaz, nem én mondom meg senkiről sem, hogy ki a sikeres, ki nem. A sikerességet kizárólag a "Balance" rubrika mutatja.
:)
Ez csak egy korrekció nem fordúl ez sehova ....nézz rá a hetesre és a havisra ....és ha fölhúznák Daxot 7600-ig (amiben nem hiszek ) akkor is EURUSD max. 1.3500-ig megy fel max. és ha az indexek elkezdenek esni EURUSD-ben még szerintem a paritás sem kizárt.......
Én kereskedem 15 percesen is ..... vannak rá módszereim és saját agyszüleményeim is ,mind 5 évre visszamenőleg letesztelve(híreket kiveszem belőle)....
Nekem jó,de Én is inkább félórás fölött kereskedem és ha lemegyek 15 v.5 percesre akkor is csak a hosszótávú trend irányába nyitok általában szűk stoppal.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.