Bizony. Önuralom, türelem, higgadt fej. Nem bántani szeretnélek, de többen írták, h érdemes volna kicsit pihenned. Emlékszel, milyen jó volt két héttel ezelőtt? Na, nézd meg miket írsz most. Nem tanítás, csak tanács. Jó hvg.-t. :)
szia, nagyon kezdő vagyok, ezért eleve kicsi pozikat próbálok nyitni, demoban a teóriáimat próbálgatom. nyilvánvalóan sokkal bátrabban mint élesben. ezért kell fejlesztenem az önbizalmam és a tudásom. A demó sztem erre kiváló. élőben meg ugye várom a tökéletes belépőt, csökkentem a kockázatokat stb. ami persze csak nem jön meg, illetve ha mégis, akkor lehet pont rosszul gondolom. tipikus hibám, hogy a nyerőt hamar könyvelem, a bukót meg hagyom futni.
de o ugy nez ki eltevesztette es a dollart beszelte fel.....
amugy meg sokan mondtuk h valszeg 1.35 a teto...hetesen ott az 1.4940 38.2-je.....a fibo az elozo aljnal is mukodott...sajnos sokan attettek a tetot 1.4247-re pedig az meg mindig 1.4940-en van :)
ettol meg az indexeknek nem kell beesni persze.....
Mindenkinek jó hétvégét, felejtsétek el a hét érzelmi hatását, tanulságokat vonjátok le és jövő héten pihenten kezdjetek sok pozitív haszonnal bíró pozival.
Jó hétvégét.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.