Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Helo.
En ugy tudom mar megvolt az atallas.
Az uj kiutasi szint 3.52 link
Törölt felhasználó2010. 10. 25. 09:53
Sziasztok!
Most akkor szerdán át fog ugrani a decemberi jegyzésre a földgáz? Ez azt jelenti,h ha kedden veszek certit, akkor az szerdán már a decemberijegyzés értéke alapján lesz jegyezve?
Van. eladtam a longot és short ezerrel Megálló a 3 alatt valahol. Certi Long kiütös lesz sztem már jövöhéten
Törölt felhasználó2010. 10. 21. 21:17
Mexikói öböl felé tartó hurrikánok jól nyomon követhetőek ezen az élő mexikói öböl radarképeken és mellette az Brent - Crude OIL utolsó napi élő árfolyama!
egy link alatt minden: link
Az a baj hogy enyhe telet jósolnak Amerikában ami kezd lassan bebizonyosodni. Én pl longban vagyok 1 hetet várok és ha akkor is rossz adat jön akkor dobok mindent, ha addigra nem vágják ki a cetit. :(
a chart ezt mutatja...ennek van nagyobb valószínűsége jelenleg...
sajnos az előző alj ( napi charton) nem fogta meg az esést, a felpattanás nagyon pici volt...mellesleg aki longot nyitott az trendell szemben szállt be, de lóvét csak az októberi határidőn lehettett csinálni, és az se volt valami nagy durranás..sajna
Földgáz
Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Üdvözlettel:
gilgalad