Ízlés kérdése, nekem hiányoznak a szép focit játszó válogatottak. Amit az angol amatőrbrigád csinál, az fáj a szememnek, a horvátok is elfáradtak, de még mindig jobbak a béna angoloknál, a franciák tisztességesen játszanak de nem vagyok meghatva, a belgák szintén megoldják de semmi különös. Szomorú, hogy a máskor remek németek, spanyolok, portugálok, argentinek stb. elszálltak fos játékkal, a brazilokért is kár, sorolhatnám. Sok be nem váltott ígéret, minőségbeni csalódás, cserébe rengeteg amatőr labdázás az, amit kaptunk.
szerintem azt se tudta, mit olvas fel, jól megszopatták a kollégái. a tárgyra visszatérve: ma este szemrevételezhetjük, ahogy a nem túl szimpatikus franciák leverik a barnaországiakat. ez a vébé már nem túl izgalmas, de most már kötelességtudatból végignézem.
Belga horvát szerintem azért, mert a franciákat nem komálom, azt remelem, hogy a szintén nem szívem csücske belgák kiejtik őket, az angolok meg bénák, el fognak patkolni a következőben.
feltételezésed a téves szövegértelmezésen alapulhatott, de nem feltételezek rosszindulatot irányodból .......... Belga Horvát prekoncepció vagy tudsz valamit konkréten? :))
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️