Jó reggelt Mindenkinek!:-) Kész a mai menüsor. Ma már tettem a lesz kiállításra is. 4.40 és 4.60 szorzók. Illetve egy Heinz típusú szelvényt 4 döntetlen 1 haza és egy 1 vendég kimenetelekkel. Senki ne utánozzon! Csodás két meccs volt tegnap, sajnos MEX kiesett, így nekem már csak a Vörös Hadsereg maradt:-) További sok sikert és jó szurkolást! Mára búcsúzik a kommentátor. Üdv: Bobby Axelrod s.k.
Mi más lehetne ITT írni: A tözsde és a foci 1.,mindkettö kiszámithatatlan olykor,2.,mindkettöhöz kell valós tudás ( komplex szemlélet stb.)sokan hiszik a politika mellett a fenti dolgokhoz értenek...
jegyezzük meg, hogy a japcsik is kitettek magukért, remek csatát vívtak a belgákkal a végén már sajnáltam őket az utolsó pillanatban bekapott gól miatt
Most ezt mire erted? Miert zavar ennyire amit irtam? Az oroszok csusztak masztak egy gyenge spanyol csapat ellen akikben nem volt tuz. Tartom amit mondtam hogy az elso komol ellenfel megfogja oket konnyeden.
Volt aki a csoportban is utolsó helyre várta őket, nem is egy, csak az első ötven hszt kell csekkolni. Az ellenérzés érthető, de a vágybeszéd nem tőzsdei emberhez méltó.
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️