A papirforma talan ez. De el tudom kepzelni hogy az egyik meccsen felidoben meg nem a vegul gyoztes vezet ill. hogy valamelyiken hosszabbitasban dol el csak a meccs.
A foci nem érzelmi kérdés ennek ellenére a horvátok eddigi bravurja ( a tegnapi meccset csak részben láttam) után erösen drukkoltam nekik.Szép és meggyözö focit játszanak, sportszerüek.
Ez a meccs a legjobb ami történhetett velünk a hazai szurkolótábor hangulata és a csapatuk megérdemelt de hosszú győzelme miatt. A többit nézegetjük a fifa fan zone-ban, az se rossz hangulatú dolog.
Nekem szimpi h Viktor szereti a focit s sportot!Jobbak is vagyunk pl dan sved norvég kutyauto bunkert játszóknal!! Mekkora volt mikor az EB es nagy arc norvegokat kiutottuk!!!!!!
A német foci azért rossz..mert rossz a kormány(magyar idők..bajer zsolt)..gondold tovább fideszmaki.. ..és verd magad,hogy bizony a magyaridők sokáig élősködik még a pénzünkön..
Ok foglalkoztak tul magukat a fociert, senki nem szoritott stukkert a buta fejukhoz hogy hazhoz menjenem egy ekkora pofonert, na de kerem a havege az havege... LOL :))
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️