Szerintem annal sokkal lejjebb is fog menni es meg iden...mondjuk 1.0 paritasig is elkepzelheto. De elobb megiscsak a (c) hullamot kellene megcsinalni. Meglatjuk.
és a török tőzsde erre ralizik... https://tradingeconomics.com/turkey/stock-market az un. "hiperinflációs-huhogás" alatt meg esett... egy ilyen kamatemeléstől pl. az USA buborék az atomjaira robbanna...
én azonban USD válságról beszéltem nem pedig a "pénzügyi rendszer elsöpréséről"... PS. a GBP korszak se hiperinflációval ért véget csak jó alaposan leértékelték az angol fontot...
Na lám lám, Erdogan bedobta a törcsit? Csekély 6,25%-os kamatemelés. Sok értelme volt egész eddig verni a nyálat, hogy aztán kénytelen legyen emelni. Ha ezt nagyjából 1 hónapja teszi meg, akkor nem lenne a líra ott ahol van.
Az indoklásuk nekik is az, amire hosszas kutatás és gondolkozás után jutottam. Az eszem azt mondja, hogy mellélőttem a bányarészvényekkel. A tőzsdei gondolkodásom meg pont azt mondja, hogy na pont ezért lesz váratlan helyzet valamitől.
PF motor lenyelte a hsz-omat, ezért csak röviden. Szerintem arany 124x-nél magasabbra nem fog korrekciózni, bányászoknál sem számítok jelentős emelkedésre. Sőt, GDX, GDXJ még egy tisztességeset kell essen, mielőtt jelentősebb emelkedésbe kezdene.
Arany valóban kénytelen korrekciózni, de nagy valószínűséggel számottevően 124x-nél magasabbra nem fog menni további esés előtt. A rendszerem szerint GDX, GDXJ-nek még egy tisztességeset esnie kéne. Ezért arra számítok, hogy a közeljövőben bányászok nem fognak jelentősen emelkedni.
RIG elso target 2 even belul 40, es 5 eves tavlatban 60- 80. Es nem kizart 140 folotti sem. CCJ elso target 2 even belul18, es 5 eves tavlatban 35. Itt is lehet sokkal nagyobb rally is.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.