Még mindig nem merek beleolvasni a takarodj topikba...
Házközponti fűtéssel pl mi lesz, arról elfelejtettek bármit is nyilatkozni, augusztus 1 pedig már nincs 14 nap...
Házközponti fűtéssel pl mi lesz, arról elfelejtettek bármit is nyilatkozni, augusztus 1 pedig már nincs 14 nap...
Fideszesek, térítsetek meg!
Én eddig eléggé rosszul viseltem a NER-t, de szeretnék a magam érdekében kedvezőbb érzelmi viszonyt kialakítani a rendszerrel, nem akarok újabb négy évet azzal leélni, hogy állandóan frusztrálom magam a belpolitika miatt. Szeretném jobban megérteni, hogy szerintetek miért jó nekünk a Fidesz kormányzás, mik azok az előnyök, amik alkalmasabbá teszik őket, mint másokat, mik azok a szempontok, amik miatt érdemes megalkudni és szemet hunyni a korrupció, lopás, a média, ügyészség stb. intézményekkel való visszaélések és más, általatok is ismert létező és nyilvánvalóan negatív tényezők felett.
Kezdem én egy példával, hogy miket lenne jó ha írnátok: Nekem személyesen tetszik az egykulcsos adó, szerintem méltányosabb, és a gazdaság élénkítése szempontjából előnyösebb, mint a progresszív, nem szívesen válnék meg tőle. Az ellenzéki összefogást ha szétszedjük, akkor eléggé vegyes társaság, nem mind, de tudjuk hogy többek közülük inkább a többkulcsos adózást támogatnák. Na ilyen példák jöhetnének még ezerrel.
Aztán esetleg meg lehetne értelmesen vitatni, hogy egy-egy konkrét gazdasági vagy társadalmi intézkedés valóban úgy előnyös-e, ahogy. Például ha valaki azt írja, hogy a CSOK meg miegymás segít az első lakáshoz jutásban, arra azt mondom, hogy lehet, hogy az volt a szándék, de láttuk, hogy beépült az árba, és amellett, hogy így nem ott köt ki a pénz, ahol kellett volna neki, hanem az ingatlanfejlesztőnél, cserébe a mesterségesen megbabrált ingatlanpiacon sokak számára elérhetetlenné vált a lakásvásárlás. Aztán beszélhetünk arról, hogy ki mit gondol az adott témáról.
Szardobálás és lózungok nélkül, tárgyilagosan. Meg tudjuk csinálni?