Félelmetes, hogy folyamatosan azt teszed, amit másokon (pl. rajtam) számonkérsz. Az meg nevetséges, hogy megpróbálod személyeskedésnek bélyegezni azt, hogy “Fideszes reflexből”.
20 (ok, 19) éve rá bíztuk a kormányzást azzal az értékrenddel. Most is kormányoz egy másikkal. Valamelyik esetben márpedig tévedtünk mert nem jól képviselte az ügyünket.
Bocsi ha megbántottam a szép lelkeket azzal, hogy legézengúzoztalak, és ezzel alapot adtam számodra hogy a sebeit nyilvános nyalogatása mellett engem csoportokba sorolgass, amit egyébként másoktól sérelmezel.
Aki állítja,hogy egyetért minden 20 évvel korábbi elképzelésével a világról, azt megcsalja a memóriája, esetleg szándékosan igyekszik elfelejteni a korábbi Önmagát.
Nagyon tudnék örülni, ha inkább magyar hasonlatokkal, kifejezésekkel élnének a nemzetünkhöz tartozó hozzászólók, hogy esetleg a más idegen szavakat ismerők is megértsék a társalgást. Ad honinem mondjuk lehetne savanyú a szőlő, az axióma esetleg alapigazság és a postulatum helyett is elképzelhető a további igény mint kifejezés. Legfeljebb mindenki számára érthetővé válik a gondolatmenete. Persze ehhez célnak kéne lenni az érthetőség.
magyarázd el, mi az, hogy személyeskedés?mert, ha de facto nézzük (mármint az ad hominem jelentését), akkor az egész fórum személyeskedés. egyébként elsősorban a fidesz neo bolsevikok miatt, akik képtelenek elismerni a következő tényeket (tehát nem egyszerű posztulátumokat vagy axiómákat, amiket nem bizonyítunk): A fideszben több a volt mszmps funkcionárium, mint bármely más pártban. A fidesz vezetői az előző? rendszerben tisztségeket vállaltak, azaz a rendszerből hasznot akartak húzni és/vagy már haszonélvezői is voltak. A fidesz kinyilvánította, hogy a lopás nemzetépítés (lánci nevű bohóc nyilatkozta): "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája" mivel ezeket a tényeket a fidesz neo bolsevikok tagadják, ettől kezdve ad hominem a diszkusszió.
“Ok, lovagolj a szavakon, szükség nincs.“ . ??? Ezzel mit akartál mondani? . “Viszont fejezd be a hangulatkeltést az írásaimmal kapcsolatban és személyeskedj!” . Hűha... Javaslat: több odafigyelés, kevesebb forralt bor - legalább karácsonykor.
“Ezt most állítottad? Kérdezted?” . Ha máshogy nem megy ennek eldöntése, az írásjel a mondat végén elég erős támpont. . “Ha állításnak szántad, arra nincs szükség.” . Ezt majd eldöntöm én, hogy szerintem milyen állításra “van szükség”, vagy sem. Ne akard Fideszes reflexből helyettem megmondani.
“Ezt most állítottad? Kérdezted?” . Ha máshogy nem megy ennek eldöntése, az írásjel a mondat végén elég erős támpont. . “Ha állításnak szántad, arra nincs szükség.” . Ezt majd eldöntöm én, hogy szerintem milyen állításra “van szükség”, vagy sem. Ne akard Fideszes reflexből helyettem megmondani.
Fidesz hazugsággyár