lehet, hogy nem bűvölte el, mert azóta mínuszolva is lettem, kétségbeejtő. pedig szivacs már egy ideje szabadságon van, úgyhogy nem ő lehetett, legalábbis nem azon a nevén :)
Személyemet ért sorozatos sértegetésre anyáztam, miután le házmesterezett: "házmester az anyád", ez kétségtelenül nem a topik témájával volt összefüggésben. . Te viszont végképp ne akarj számon kérni ilyesmit! Ebben a műfajban - személyeskedés, sértegetés, moderáció - piacvezető szerephez juttattad magad.
Ott a mondat végén a smiley... Nézz utána, azt mikor szokták alkalmazni és mi a jelentése. Megjegyzés: a durva anyázásod után szerintem óvatosabban kérj számon ilyeneket másokon.
Ez is egy érdemi hozzászólásod volt. Ha jól emlékszem másoknak simán föl szoktad hánytorgatni az érdemi hozzászólás hiányát. Ráadásul amit írsz, az teljesen megalapozatlan.
Már válaszoltam, de ide is leírom: egy gazdasági fórumon illik az alapszámok mögé is látni. De értem én, hogy mivel ez most a Fidesznek rossz, ezért görcsösen tagadni kell, ill. tiltakozni ellene.
Fidesz hazugsággyár