Az eladási oldal teljesen közömbös (ha) tőlünk függene lehetne 9999-is. A vételi oldal az a mi számít. Az meg lehet 1 is, ha nincs eladó. Csakhogy itt mindig akad úgy látom. Egy dolog biztos ezt nem az FHB-sok csinálják. Azok most vettek 1milliárdért! 533-on.
Ja én már koreai bizonytalansággal , 50 napost törő SNP indexekkel számolgatok az elkövetkező időkre. Elvégre a tőzsde a jövőt árazza, a könyvelő a múltat szépíti...
Néha előfordul, hogy valaki kénytelen eladni. Azért itt vannak elég sokan akik közül előfordul a kényszerlikvidálás. De általában mennyire j
l látszik, hogy amíg az FHB "közösen eljáró" tulajdonosai képesek voltak (mindegy, hogy jó vagy rossz áron) megtenni a felajánlásukat, ettől még a tőzsdén maradók (gyakorlatilag spekák) nem képesek együttműködni és az árat, (hiszen már csak nekünk van) feltornászni az égig. Ha már így alakult és esetleg csak rajtunk múlik közösen fellépve BÁRMILYEN eladási ár látható lenne. Csak ki kellene venni azokat az idióta ajánlatokat pl.: 528-ról, egészen 990-ig.
másik lehetőség, hogy az MNV azért nem ajánlotta fel, hogy 1 évvel a választások előtt ne legyen ebből politikai mizéria, hogy a drágán vett, meg feltőkésített részvényeket az állam bagóért felajánlja. Mennyivel egyszerűbb lett volna nekik azt mondani, hogy elérte a Taki a 90%-ot és nincs mit tenni kiszorították az MNV-t, ilyen a törvény.
Többet meg azért nem kínáltak 533-nál, mert minden egyes megajánlott forint 20 millióval növelte volna a költségüket.Első körben felajánlottak ennyit, megszereztek 20 millát. Második körben felajánlanak valami magasabbat, megszerzik a 90%-ot és elegánsan kiszorítják az MNV-t. Ehhez mit szóltok?
én 550 körülről ülök benne már 1 éve kb. annyira tartják ezen a szinten. sajnos a hullámokat nem tudtam elkapni, nagyobb mozgásra várok. valamiért nagyon itt akarják tartan, ami nem azon okok egyike amik már itt elhangzottak. nyilván le is mehet éppúgy mint fel. de én úgy vagyok vele, most már kiülöm.
Hát igen,a logika azt diktalná,hogy mennie kellene,de ügye ez itt a tőzsde! Többszörös felminősítések,plusszba forduló jelentés,jobb piaci környezet és ezek hírek tudatában marad a tőzsdén nincs kivezetés,kiszorítás........Háááát...........
FHB:Most vedd!