2016 os q2 höz képest jobb az eredmény.Viszont a jelenlegi bankpiacot nézve ,hitelezés bankpapirok szárnyalásához nagyon rossz.......Hát ez van én is a q1 után jobbat vártam........Jövőt árazza a tőzsde,ha ezt a gyenge eredményt megveszik akkor jó ,ha nem akkor viszont érdemes elgondolgodni az eladáson ,mert aok értelme nincs már a váakozásnak.....
Tavaly ilyenkor Spéderrel együtt temették, majd következett egy év agonizálás, teljesen bizonytalan helyzetben. Ezek függvényében írtam, hogy csoda lenne egy jó gyorsjelentés. Még meg is rótt valaki ezért! Most mit tudunk tenni? Eladjuk bukóban vagy bízunk és tartjuk tovább?
A Szövetkezeti Integráció egységesen működő és egységesen fellépő, magas szintű és korszerű pénzügyi
szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi csoporttá alakul. Az integráció központi banki funkcióit egyedüliként a
Takarékbank fogja ellátni, az FHB Jelzálogbank jelenlegi, az FHB csoporttagokra kiterjedő csoportirányító
funkcióit átadja a Takarékbanknak. A tervek szerint az Integráció szatellit vállalkozásai, beleértve az
alapkezelést, a lízing és a faktoring szolgáltatást valamint a központi követelésbehajtást, közvetlenül a
Takarékbank alá fognak tartozni.
A Takarékbank a stratégia keretében átruházza kereskedelmi banki funkcióinak jelentős részét az FHB
Kereskedelmi Bankra. A közvetlen üzleti szolgáltatások közül lényegében egyedül a központi treasury, az
egyesített befektetési szolgáltató funkció, valamint az ehhez kapcsolódó termékfejlesztés és háttérműveletek
maradnak meg a Takarékbank üzletágaként egyesítve az FHB hasonló funkcióit. A Stratégiában definiáltan a
Takarékbank számos funkcionális szolgáltatást nyújt költséghatékony módon a szövetkezeti hitelintézetek és
az FHB csoport számára.
A tavalyi Q2-ben - 6.08 Ft volt az EPS.Most sükerült felülmúlniuk.
:o(
Ja,hogy idén fél év alatt 1.76 Ft eredményt sikerült elérni részvényenként? Ha 17.6 lett volna az eredmény,akkor azt mondom oké,de így ez kétségbe ejtő.
:o(
FHB:Most vedd!