Sziasztok.
Úgy gondolom,olvastam amit irtattok.
Nagyából hasonló az átlag ára mindenkinek,aki nem 5000 db részvény tulajdonosa jelenleg.
Mint,hogy én sem.
Ezért lesz ami lesz,én meg kell hogy várjam a végeredményt....
Aztán kifog derülni,hogy sírok vagy nevetek majd...
De nagyon szeretném ha a második következne be..
Ezért gondolkodhatok,de szerintem most mindenkinek érdemesebb kivárni...
Sok szerencsét,és türelmet mindenkinek hozzá...
Szép napot LALA
Nem lesz harc, meglepődnék rajta. A véleményem szerint az ML azért kellett, hogy ideig-óráig baráti kézben legyen az Allianzos részesedés.
Törölt felhasználó2017. 05. 29. 09:49
Bizonytalan volt akkor a cég helyzete, folyamatosan termelte a mínuszt. Az Allianz a saját bankját apportálta a bankba ezért kapott FHB részvényt, ha jól emlékszem. A Takarékokkal jó kapcsolatba van ML, a B3 és Takarék vezér a földije, véletlenek nincsenek.
Ebből a szituból mi kisbefektetők még igazán jól is kijöhetünk.Ha esetleg itt az fhb piacán kialakulna egy politikai harc,takarékok vs mészáros,akkor csak néznünk kell ,hogy gazdagodunk .........
...sztem meg simán lehet, hogy sejtett valamit' a takarékok hosszútávú szándékáról...és megkereste az Allianzt, hogy nem akarják-e a meglévő részesedésüket egyben és gyorsan eladni...
az Allianz meg ezen nem gondolkodott (vagy megszorultak valahol)...és a politikai 'bizonytalanság' miatt inkább kiszálltak...kb. ennyi...
...De majd meglátjuk 8nem biztos, hogy most)....de a lényeg, hogy ami jó neki az sanszos, hogy jó nekünk is ;)
Az Allianz egy világ cég, akkor egy bizonytalan cégből én azt látom, h örült neki, h kiszáll. Valakinek meg kellett vennie a részét ezért jött képbe ML, és olyan vegye meg aki kormánypárti. A véleményem szerint, nem azért vette, h bukjon rajta...600+, 700+-ra várom a felvásárlási árat. Lehet, h tévedek. Senkit se befolyásolok. Azért speki a speki, mert megpróbálja...
FHB:Most vedd!