Szerintem nagyon jól csinálod, mondom. Felvetted az osztit telóból, most meg átforgatsz maximum 9 Ft/ részvény kockázattal, ha igaz. Szerintem jó üzletet csinálsz majd. Neked az 560 is kánaán lesz, ha jól gondolom.
Nem is vehettek, egy takszöv olyan könnyen nem vásárol, meg ez 20+ szövetkezet, még így is hogy összevonták őket, átláthatatlan. Meg a takszövöknek is több tulajdonosa van. Az információ már szivárgott volna. Itt magánszemélyek adták-vették a véleményem szerint.
ha így is lenne....akkor is 21,9% van kinn a piacon...
ha az ML+állam takszövök + cl holding is összeállnak az akkor is még csak 78,1% + az utóbbi pár nap netto forgalma....
10%-ot nem vettek a piacon az láttuk volna (kb. 5-6 olyan nap mint a múlt hét hétfő)....így kell egy jó ajánlat amivel 12%-ot még szereznek....így aki nem adja azt kiszoríthítják...
Ekkor a kérdés, hogy pl. 570-en tudnak-e venni 10%-ot a paicról....sztem nem...de persze ezt mindenki döntse el maga....ha a '2 hetes' határidő vége előtt megindul felfelé az mutatná azt, hogy együtt járnak fel...ha pedig nem idul meg akkor vagy nem együtt járnak el, vagy meg magasabb árat kell mondaniuk az ajánlatban....
szvsz ha együtt is vannak, akkor is mindenképpen a "kulcs" 12%-ért megy most a varia...."ezt a sajtot ki kell énekelni minél olcsóbban a kisbüfik szájából"....
Ja majd Teréz anyát játszanak és jótékonykodnak.:)
Egyedül ott lehet csavar a történteben hogy tőzsde fejlesztést szeretne kormányunk és ez a kivezetés nagyon nem illik bele. Ha kivezetik 600 alatt fogják de ha nem akkor járhatnak esetleg jól akik most vesznek bele.
FHB:Most vedd!