Tanácsot nem szívesen adnék senkinek. Én pl Nio-ban tartom a legtöbb részvényem, de csak azért, mert sikerült az nyáron olcsón kifognom. Van Xpeng, Solo, Niu, RIDE, plusz még pár egyéb más típusú részvény is.Azt senki sem tudja, lesz-e egyáltalán olyan, amelynek sikeressége akár összevethető a Tesláéval. Lehetséges lesz köztük, de lehet nem. Ha csak egyik bejön $400-500 környékére (Tesla valós árfolyama $2300 lenne, ha figyelem kívül hagyjuk a darabolást), akkor szerintem mindenki happy lenne.Én azt remélem, hogy lesz olyan részvény a Nio, Xpeng, Niu, Ride közül (solo kivételével) , ami 1-2 éven belül elérheti a $200-300 árfolyamot. Ha innen nézzük akkor még mindig bestbuy bármelyik részvény, de bármikor megszűnhet a nagy EV stock hype. Nagyobb nagy gyártók is kínálnak elektromos autókat, mégsem tépik a részvényeit, ami miatt kicsit bizonytalan vagyok. Ha másik szempontból nézzük, ott pl az Intel, tech cég, nagy múlttal, rengeteg termékkel, széles felhasználási területtel, mégis csak $45 az árfolyam.
Köszönöm szépen a választ. Keresgélem a következő hypolt EV-t, eddig nem tudtam belevenni, most tudtam szabadulni részlegesen a BÉT vendégszeretetéből.... Van amiben potenciált látsz?
Háromkerekű autókat gyárt, volt pár dollár apróm a Nio, Xpeng és egyéb vásárlások után... Belevettem $3ért, már 6 felett van :) Hosszabb távon nem látok benne fantáziát, de amíg kitart az EV stock hype, addig talán ez is szárnyalhat
Korábban volt egy kérés, hogy nevezzük át a topikot "Feltörekvő EV gyártók". A komment alatt a nyilakkal lehet szavazni, kinek tetszik az ötlet :) Mai nap végéig lehet szavazni.
Néztem 41-től felfelé, mert már vissza akartam venni az újabbakat, és akkor 100 ezer darab és 200 ezer darab feletti kötések voltak, és utána egész gyorsan 43 felett lettünk. A KBC appon záróban 45,58 USD (797104db) látszik. Mostani eladási ár: 46.55
Feltörekvő EV gyártók