A Tesla végre újra emelkedik, már 474 dollár. Remélem a Nio-t is húzza magával. A Nikola-t veszik most nagyon, pedig még nincs is autójuk, csak a felvásárlás.
Ezekbol az esegetesekbol meg adok kapokbol azt latom h most valik speka papirbol rendes papirra, ami persze nem jo a spekaknak de hosszu tavon nagyon is megnyugtato.
Multheten hulyenek voltam nezve mert kiszortam az egesz NIO pakkom, es hogy a korrekcio megvolt 1 nap alatt es majd jelentes utan megy 50 fole. Hat nem ugy fest... Szerintem 35 ig lekene neznie de ha csak egy overthrow volt akkor 23 korulre is akar. Xpev et meg tartom.
Tévedés ne essék, nem rólad beszélek. Hanem azokról a fiatalokról, akik amerikában hajtják a tőzsdét és divatot teremtenek a tőzsdézésből összevissza követhetetlenül. Irtó veszélyes! A Bét-et én is hanyagolom idén, sőt én kb 2015 körül már hanyagoltam. Mészáros miatt jöttem vissza egy időre, az nagyon jó kör volt! De utána újra a régi BÉT szindróma lett úrrá. Szóval azóta én is külföldön tolom. Megértelek!
Igen, szükségem van a gyors hozamra, miután a BÉT-es mutyis köcsögökkel hagytam magam lehúzatni az elmúlt két évben (én voltam a naiv hülye, de megtanultam a leckét) és a bankrollom jelentős részét bebuktam. Bárcsak 1 hónappal hamarabb észrevettem volna a NIO-t és minden pénzem visszajött volna, aztán szarnék bele az egészbe. Ennyit a gyors 70%-okról.
NIO kapcsán én azt olvastam, hogy Biden is lehet Trump nyomdokaiba lép és a kínai cégeket kipicsázza amcsi földről... Nyilván ez is egy teória. Ilyenkor ezek születnek.
Nem tudom hova, egyet tudok biztosan, a BÉT-re soha többet. Egyelőre várok még, de nem tetszik az egész. Nyilván benne van a citron is, meg a Tesla is elég egyértelmű egész pályást letámadást indított kínai barátaink ellen, kedzve a 420 is ten times bettertől a price cuton át most azzal, hogy központot nyitnak a NIO közelében... Miközben a tesla ment 10%-ot a héten. Érdekes. Szóval nem a NIO-val kapcsolatban vannak kétségeim, hanem az ellenszél lobbi erejétől tartok.
Illetve mindenki vakarja a fejét, köztük én is, hogy most akkor kuka, vagy mi legyen. Lehet elég lesz nekem is a 70% 3 hét alatt, mert ez a buzi citron úgy néz ki eléri a célját rövidesen. Szépen elültette a bogarat a fülekbe...
Feltörekvő EV gyártók