A "türkmenisztáni rendszerek"-től szerintem még mindig (kellően) messze vagyunk (hála Ny.-Európa közelségének)... épp ezért (is) nyitottam a topikot, hogy a témául szolgáló törvény elfogadása után rendszeresen "monitorozhassuk", hogy mi is történik itthon.
"esetén az orbáni időkre mindenki jóleső nosztalgiával gondolna vissza... (asszem h. még te is)...;)" A Kadar rendszerre is. 40 evig hanyatlott az a nyugat amitol vasfuggonnyel ovtak minket. Most is ov mindentol az Orban kormany mert visszasirnank oket. Biztos ledznek is akik 70 evesen is vissza fogjak sirni. Csak akkor a fenenek vagyunk mi osztrak eletszinvonalra ha nekunk Turkmenisztani rendszerek a jok. Az is lesz. Azt kapjuk amit kertunk.
Na, igen..... viszki, és szivar mellôl nézegetve a világot...... Mi, relative jó helyen vagyunk, de nagyon sok elkeserítôt látok, és ha tehetem nem fordítom el a fejem. A világ akkor kezd majd megváltozni, amikor az érzéketlen fidesz trollok is arról írnak, hogy "adtam vérplazmát a László kórházban"..... "adakoztam a Máltai Szeretetszolgálatnak" ..... bár az utolsó szót nem hiszem, hogy ismerik......
"Felhatalmazási törvény" hétfőtől...(?)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny
Biztos, hogy szükség van erre??