Igen, erre gondoltam (nem a cikkre), hanem a vérbosszúra, ugyanis van egy albán kollégám, olyan természetességgel beszél a vérbosszúról, mintha csak a napi bevásárlásról beszélne. Társadalmilag elfogadott náluk a vérbosszú.
Már rég ki kellett volna tenni Magyarország szűrét az EU-ból és akkor nem jött volna EU pénz, amiből Orbán építi a diktatúráját EU- n belül. Ez is mutatja az EU vezetők alkalmatlanságát, ami aztán másban is megmutatkozott sorra. Bár én már annak idején túlzásnak tartottam,h olyna országok csatlakoztak az EU-hoz,akik még nagyon messze álltak gazdaságilag és civilizáltságban tőle. Ennek az agyrémnek lett a csúcspontja,hogy a törökök is szóba kerültek.
A barátnőm végül is ha nagyon firtatjuk muszlim, de nem allahozik minden reggel a repülőszőnyegen (itt született). Itt nincs is baj velük, mármint a muszlimokkal, pedig van sok. Én meg megrögzött ateista vagyok.
Nem lehet választást sem tartani... 2022-ben nem fogunk szavazni ha a migrációs vészhelyzetet veszem alapnak! Amíg lesz akárcsak 1 beteg is addig itt kérem nem lesz választás
Matolcsy "Simplicissimus" György közben heti szakmányban ontja magából az Európát temető agymenéseit... mindezekkel párhuzamosan azt meg különlegesen "jó hír"-ként akarják az agyunkba mosni, hogy a "Türk Tanács"-hoz (vagy mifenéhez) való testidegen dörgölőzésünk micsoda fényes jövővel kecsegtet... :(
re: "piros pötty a magyar kisdedek fenekén"... "pávatánc"... "előre kipcsakok!"... ---> felhatalmazási törvény... ---> ?
A fideszes honatyáknak nem lesz alkalma elnézést sem kérni a magyaroktól, hiszen mától nincs parlament!!! Làssuk Viktor hogy tudja egyedül ellátni 199 ember munkáját. Semmi jò nem lesz ebböl...
Csucs helyett ujabb aljra Amugy totalisan erthetetlen az egesz A virus lekozdesehez semmi szukseg meg tobb egyszemelyes hatalomra, egyetlen virus nem fog elpusztulni attol, hogy azt csinal az orszagban es orszg nepevel, amit akar Ez szegyen, szegyen elso helyen a magyarokra, es szegyen az egesz Europara, hogy eddig turtek es turik tovabb Ismet mi magyarok vagyunk, ahogy egy miniszterelnokunk mondta 80 eve, "a legpocsekabb nemzet"
"Felhatalmazási törvény" hétfőtől...(?)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny
Biztos, hogy szükség van erre??