Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Elképesztő dolgokat tud a piac produkálni. Egyetértek emeralddal, hogy bármi lehet. Emlkészem 2 éve mondtam magamnak, hogy képtelenség, hogy az NDX 12.000 fölé menjen. ÉS ment utána 16000 fölé. Képtelenség, hogy lesz 25% a munkanélküliségi ráta? Aligha. Képtelenség, hogy nem lesz gáz? Hogy nem lesz áram? Hogy brutális aszály lesz? Aligha. Én bármit el tudok képzelni.
36 evesen 2 dipsivel egy hosszu szőrös csontos farokkal Bp-en fluent englishel talan talalok masikat. Amugy epp mar a nyugdijazasomat terveztem 🙃 csak szeretem a munkam meg a semmittevesbe bele lehet kukulni sajnos
Amíg el nem veszíted az állásod, addig gondolkodsz így. Mert ami ma elképzelhetetlen, az holnap megtörténhet. Nem kívánom persze senkinek, de nekem ez a legnagyobb félelmem!
Most az egyszer igazat adok a zsidó nagytőkének. Amit viktorka megművelt, az tényleg eszement pofátlan volt. Szó szerint hülyét csinál a világból 12 éve. Emlékezz csak: az IMF kiebrudalásos történet... Félreértés ne essen, az IMF a nagytőke vasökle. De ilyen szintű nyilvános átbaszást úriemberek nem csinálnak a pénzvilágban. CSak elszabadult bűnözök.
Szopoag. Azt nem tudom csak ha 500 lesz az euro, es az embernek ft-ja (is) van, akkor talan az olcsobb ft-os ingatlanokon amiket par even belul meg lehet venni talan "visszakompenzalodik" es az ember ft alapon lehet nullaban ertve ezalatt a ft gyengulese erzett esetleges szar kedvet...
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220702/magyarorszag-maris-elbukott-560-milliard-forintnyi-eu-penzt-553935 Szoporollere, fognak tenni minket szerintem. Egyet tanulj meg. Neolib .nagytoke bosszuallo nep. Es az embereik az EU bezetesben a parancsaikat kovetik. Akkor utnek mikor legjobban faj. Nem bocsatjak meg , az orosz kozeledest ,es egyebeket. Olyan eroknek tett keresztbea főni, akik nagy hatalommal bírnak. En nem vagyok most bizakodo. De kiderul.
Értem. De szerinted jon az unios penz? Augusztusig meg kene allapodni mindenben ,hogy ne veszitsuk el. Szoval az ev vegi utalashoz mar korvonalazodni kellene a.megallapodasnak. Oszt meg sehol sincs semmi..... Szerintem most fog bosszut allni a nagytoke, a rebellis magyarokon. Ne legyen igazam...de sanszos.
Törölt felhasználó2022. 07. 03. 10:42
Humanoid ! Mit gondolsz Krisztike tegnapi mindenki 4,9k-s sp500 varakozasat ev vegere? (A tomegpdzichozist is beleertve ennek esetleges manifesztálódásába)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen