Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Kerdes azoknak akik ertenek is a dolgokhoz vmennyire ( mert en beismerten nem latom a fatol az erdot) de vajon mi az ft / eur arfolyam ami o1g-nek es a NERnek is mar fáj? Vagy igy ertelmezhetetlen a dolog? Koszi! (Krisztina neked nem kell valaszolni, kerlek ne segits).
Terézanyu, akadj már le rólam. Nem kértem elemzést. 🤣 sem segitseget. Hol irtam h segitsetek?! Meg is irtam h 3 honap alatt megkeresem amit virtualisan elbuktam. Mondom tök jó hogy kulfoldon vagy es onnan forumozol es probalsz penzt keresni humanoid ndx short tippjein. Csak ki kell egesziteni a mosogatasert jaro jovedelmet.
Cicus, Lassíts egy kicsit. Nagyon sokan próbálnak neked segíteni, emerald is ma, az én mai Ctrl+C , Ctrl+V cikkem is segíthet neked, de most már egyre többen kezdenek kiakadni. Nem mindenki egyformán járul hozzá a közösséghez, szerintem nagyon jól hoztad a fórum bohóc macskája szerepet, és ez szórakoztató is volt (Humanoid és én is mondtam), és ezért szerettek is, de ne akard elérni, hogy az emberkék eljussanak oda, ahová a főnököd. Ha zaklatottnak érzed magad, tedd a bal kezed a jobb válladra és a jobb kezed a bal hónaljad alá és csak ülj egy kicsit nyugton, és figyeld meg, hogy hogy érzed magad. Én sem akarlak bántani (sorry, ha sikerült) , senki sem akar. World Peace :-) 🐱
Latom az FF forumban "lehalatlanozol" mert viccesen szovateszem pomperj rig tippjeit. Amikor ilyeneket irt hogy hetente fog duplazni meg mittomen. Ha valaki nagy tiszteletben allo orakulum az gondolja at miket ir. Ha feltunt volna viszont ebben a fatol az erdot topikban rajtam kivul meg legalabb 3-an szoktak ezen viccelodni....
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen