Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én nem vagyok pro. De szerintem olaj és arany. Ez a választásom. Meg shortholom az ndx et, és a Teslat, ha jön a fekete hattyú, ami lángra lobbantja az elmúlt 10 évben osszehordott loporos hordót, QE, visszafizethetlen adósságok, alacsony kamatok amit nem tudnak emelni, az adósságok volumene miatt, és az infláció gyúlékony elegye miatt. Mikorra várom? Akkora amit Ferenc Józska mondott az I világháború elso napjaiban a frontra vonuló katonáknak a beszédében.
Fundamentálisan nem tudom megmondani. Technikailag bizony nagyon benne van. Van pszichológiai hatása is. De van konkrét hatása. Ha megnézed a fed mérleget, akkor láthatod, hogy az USA államadósság nem kis része van a fednél, vagyis el lett monetizálva az államadósság. De ha csak pszichológiai hatása lenne, annak sem lenne jelentősége, mert ha a vételnek pozitív pszichológiai hatása volt, akkor az eladásnajk pontosan akkora negatív hatása lesz. Szóval érted....
Cicoriusz te csaj vagy vagy fiú? Mert én még nem láttam ilyen idegesítő fiút az életben. Ha lány vagy akkor bocsánatot bűn amit művelsz. De ha nem.....
Vagy lehet, hogy kiderül hogy a FED vásárlások eltörpülnek a piacon és semmit sem számítanak? Kvázi bebizonyosodik, hogy a QE fugazzi és tényleg csak pszichológiai hatása van?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen