Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem kell nekik magyarázni, csak hagyd őket. :-) Mondd el itt, nekünk. :-) Volt egy főnököm, aki ilyen helyzetben, amikor felidegesítettem magamat embereken, akik nem akarták az értelmes tancsot meghalltagni, mindig ezt mondta: "Let them fail."
"a hibás becslések egyik alapja, hogy a szolgáltatási szektor ma durván túlértékelt az ipari szektorhoz és az olyan nyersanyagokhoz képest, mint az olaj, a gáz, a réz és a mezőgazdasági termékek."
Ennyi.
Műkörmös, tetováló, pírszinges, fodrász, szociológus, tetszőlegesen és hosszan folytatható mehet lassacskán szépen a helyére. Tényleg egy vicc volt az energia ára mostanáig.
Én is olvastam, 10 szer kaptam meg az analfabéta ukrán topikosoktol, hogy orosz gazdaság Hollandia méretű gazdasag se. Persze, az összes olaj, és gazipari, orosz cégek összes kapitalizacioja jó ha eleri a régi árfolyamon a netflix értéket. Csak ha világból eltunnee az összes orosz olaj és gáz. Akkor visszamennenk a kokorszakba, mert a hiány miatt az olaj 300$felett lenne, gáz meg nem lenne az EU ba, meg Ázsiában se mert nem tudnak pótolni sehogy. Hiperinfláció, kamatemeles, teljes gazdasági anarchia. De ha netflix eltunne a világból akkor néznének HBO maxot és kész!!! De 2 hónapon át magyaráztam ezt mindenkinek, és engem hulyeztek, és orosz trolloztak. Bolond ez a világ, meg az emberek is, és a vezetők is.!!
Természetesen az árbefagyasztás hiányt generál. Mindig is ez történt, és most is. Minél több lesz az inflációt árbefagyasztással kezelni próbáló lépés, annál rosszabb lesz a helyzet. És minél erőszakosabban akarják lenyomni a nyersolaj árát egyes erők, annál több bajt okoznak a gazdaságnak. Soha az életben nem működtek az ilyen lépések. Sem a 70-es évek amerikájában, sem a szocializmusban :)
Törölt felhasználó2022. 05. 28. 20:45
Ja most neztuk meg a top gun uj reszt moziban. 2 imdb ponttal jobb mint az elso, es tenyleg nagyon jo volz
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen