Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Reggel láttam a főcímet, de nem mertük a kollégákkal elolvasni, mert építőipari cégnél dolgozom, és félek attól, hogy ide is jönnek a napszemüveges emberek elkérni a céget a tulajoktól. :(
Mondjuk azért az érdekes hogy az összes fórumon a sok okostörp kiválóan ért ehhez is, természetesen sokkal jobban tudja hogy mit kellene csinálni mint a döntéshozók. Csak egyet nem értek : miért nem az MNBben ültök akkor már? Hisz ti jobban tudjátok mit hogyan kellene csinálni. A 10 millió közgazdász országa(is).
Nálunk nem csak a covid óta volt pénznyomtatás? Én így emlékszem. Előtte csak a nagyfiúk nyomtathattak.
Törölt felhasználó2022. 05. 18. 11:17
Nincs kedvem elolvasni, de ezeket a feljelentgetős dolgokat, ezeket igen sürgősen HAGYJUK abba. Hányingerem van az ilyesmitől, mellesleg ilyen felesleges f@szságokkal ne trollkodjuk szét a topciot.
"Olyan határozottan mondod a hülyeségeidet, hogy valaki még elhinné őket neked, úgyhogy csak óvatosan.Legjobb, ha odaírod, hogy az egészet te találtad ki, vagy valami histórikusan megbízhatatlan forrásból vetted. Mások hülyítése nem játék." 1. Azzal vádolsz, hogy hülyeségeket terjesztek szándékosan. 2. Óvatosságra intesz, ami utasítgatás és burkolt fenyegetés. 3. Új vád: elferdítettem a mondanivalód, hogy úgy tűnjön, a Portfolió cikkét kritizálod. 4. Arra intesz, hogy jobban gondoljam át a bejelentéseimet, ami egy indokolatlan kérés, főleg egy olyan személytől, aki rögtön személyeskedni kezdett a hozzászólásomra. Nem vagy emberileg azon a szinten, hogy megfelelő vitakultúra alanya lehess. Egy vád, egy nyugalomra intés. Egy vád, egy óvatosságra intés. Olyan, mintha pofánvágnálak, utána azt mondanám, hogy béküljünk ki, nyugodj meg, ne kapd fel a vizet. Egyszerű provokáció, amit folytatsz. Kérlek, hogy a környezetedet ne mérgezd ezzel az attitűddel, a közvetlen közeledben lévők lelki egészsége nem játék. Arra is kérlek, hogy ne írj ide kommenteket. Ha mégis írsz, végig maradj nagyon nyugodt. Ha pedig ez felhúzott, akkor ezerszer gondold át, hogy ki is vagy te, mikor intelmeket közölsz mások felé. De csak nyugodtan és óvatosan.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen