Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Remelhetoleg jo sok penzt buktal már es visszamesz szepen dolgozni, ahogy lacika is irta anno miert kell a neolobsiknek rendet tenni az ilyen munkakerulok kozt. Ja tudom tudom ha lacika irja nem veszed magadra ha en akkor verig kell sertodni. 🤣
Törölt felhasználó2023. 02. 03. 15:11
Krisztike csúnya dolog volt kitiltatni 15 napra. Ejnye bejnye. Ez nem segiti a pajzsmirigy gyógyulasát.
A tőzsdéről beszéltem, ahol adni és venni lehet. A cég, az igen, de a tőzsde már nem arról szól, a legtöbb tranzakció csakis spekuláció, papírt veszel és adod. Szerintem egyetlen tőzsdei befektető nem megy el, megnézni, hogyan dolgoznak neki a RIG emberei. Pedig a fúrótorony egy része az övé is. Ha bemész a boltba, ott sem azt nézed, a tojást mi tojta.
Nem értelek. A tőzsde egy piac. Miért kellene értéket termelnie. Viszont ezen a piacon férsz hozzá olyan vállalatokhoz amik tulajdonosi értéket teremtenek, de sok köztük tulajdonosi értéket rombol. Neked kell megtanulni kiválasztani a számodra megfelelőt, vagy szakemberre bízni. Mivel sok cég értéket teremt, nem kell buknia senkinek, hogy nyerj.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230203/jo-helyre-ment-a-tamogatas-amg-mercedest-is-vettek-kedvezmennyel-594652 Ez az, amiről beszéltünk. A gazdagok mindig megtalálják a kiskaput. Én láttam egy újgazdag csemetét is futkározni hasonló autóval, náluk nincs 3 gyerek. De nem is ők igényelték, hanem a cigány család, a település széléről, csak nekik nincs jogsijuk. Így sofőr kell nekik. :-) Hasonlóan működnek a vállalkozóknál a pályázatok, vesznek egy CNC gépet, az megy a sarokba, de a szuperül túlárazott árból jut még egy bömbire is.
Ilyen ár volt, mikor a mémrészvények hasítottak, A tesla, coin, mara, most beállt közéjük a meta is. Nem azt mondom, hogy nem lehet velük akár vagyonokat is keresni, de ........ Azt tudni kell, hogy a tőzsde nem termel értéket, elméletileg csak annyit lehet keresni, amennyit valaki "elbukik". Tudom, a folyamatos emelkedés törvényszerű, csak ki kell ülni. Legalábbis eddig így volt.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen