Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ma megnéztem egy másik elemzést, és ott folytatást vártak 12200 környékére. Olyan, mintha mindkettő benne lenne... Sajnálom, hogy a múlt héten nem hagytam nyitva a shortot csürtöktől péntekre, az jó folytatás lett volna, és már nem annyira foglalkoznék most vele egy ideig...
Törölt felhasználó2022. 05. 08. 13:18
36 éves kortol evente 2 mutacio alakul ki a spermiumban amit termelsz..
Törölt felhasználó2022. 05. 08. 13:13
Hova tunt fagyis alias Balazska? Túl sokat forumozott munkaidoben?
1000 körül ha elkezdtem volna shortolni, én is bátrabb lennék. Ami Musk-ot illeti, nem megy szembe semmivel, ő ugyanazt akarja, mint azok, akiket szidsz: hatalmat a médiában, stb, stb, stb Ezután majd lesz cenzúrázva a Twitter felületén, ami neki nem tetszik. https://www.businessinsider.com/elon-musk-turned-down-bill-gates-philanthropy-over-tesla-short-2022-4 Elon már nem nagy filantrópus azokkal, akik shortolják a Teslát :-) Ez csak illúzió. Ha nem így lenne, te sem shortolnád a Teslát.:-)
Jol mondja Humanoid. Sok bedolo hitel lesz, a jelzalog, es a KKV szektorban is . Meg is lesz nyuzva, mert bank, a kulonadok miatt. Csanyi amugy normalis, jozan gondolkodasu ember lehet. Ahogy olvastam rola . Semmi milliardos attitud, szereny, kis nyomogombos telefont hasznal, stb...Nekem szimpatikus emberileg.
Testverem. 3 szor mondtam azota telefonon, hogy 1062 tol shortolom .:). Mióta kitalálta, hogy szabadda teszi, a Twittert, a mainstream neoliberalis velemeny bolsevizmusa alol. Varhato, es logikus, hogy musk szoporolkere teszik,( , annyi pelda van erre a reszletes tortenelemben, hogy az hihetetlen. Muskot"megnevelik, ha nem hat, akkor tonkreteszik, ha ez se hat kiturnak valamit a multjabol, ha ez se akkor veletlenul meghal). Most a 2 ik fazisban vannak. 🤣. Aki nem kalkulal kereskedeseben a neolib nagytoke, celjaival szandekaival terveivel,es a mindent leuralo magatartasaval ,az h..lye. Komolyan. Menjen inkabb rulettezni a Tropikanaba. Hanyszor beirtam, ide is, hogy Musk kezd szimpatikus lenni, ahogy szembe megy a neoliberalis nagytoke hatalmaval. Szinte szarul erzem nagam, hogy shortolom Muskot. De az uzlet, az uzlet. Akinek van ideje kerrese meg, akkor senki se vette komolyan. Mar.latom, hogy milyen cikkeke jelennek.meg a fosodratu mediaban. Barkivel fogadok ebbe is. Tuti megnyernem ezt is.
Kituzott cel a a del ukrajna (ami er valamit egyaltalan ukrajnabol (csernozjom 40 AK feletti foldek, ezt vittek a nacik anno tehervagonokban a szar foldjeiket feljavitani, továbbá ott az ipar, amit az ukran oligarchak siratni fognak, es hamut szornak a fejukre, es megtepik kontosuket, es hajukat), elfoglalasa, megtortent, herszonban, es odesszaban kis késés van:), de ezt is akarja abszolvalni. Es, ha ez megvan, akkor beke, es nepszavazas, es konyec haboru. Ez volt az eredeti terv, a nacitalanitas is megtortent szerinte, mert a kazamatakbol mar ugy se szabadulnak. Taps es unneples.😀 86%rol 91% ra ugrik a nepszerusege. Roviden ennyi lesz a forgatokonyv. Szankciokat megtippelni se tudom a teljesen idiota, es dilletans logikatlan, sotet, EU vezetes miatt. Ugy tul toltak a biciklit, hogy mar az usa is megremult ezektol a gazdasagi ongyilkos osztagtol, es mar sirnak, hogy alljanak le. Mert ezt ok se gondoltak volna, hogy oroszok kibirjak, de a nyugati vilag nem. Inflacio porog, kamatemeles, meg a mutatvany osszeszakadasat okozna. 22 es csapdaja. Szoval, nem sokaig tamogatjak mar ukrajnat usa. Szvsz. Ez egy usa-orosz haboru, akar tetszik sokaknak akar nem . Patika merlegen vannak kiszamolva a lehetseges gazdasagi elonyok, es károk. Es most billent a kár fele a merleg nyelve az usa nelobeknel, mert Kinaval se bírjak ezt a ketfrontos haborut. (A haboru muveszeteben is van erre egy fejezet ).Ugyhogy. Ez ennyi volt. Hetek kerdese. Szvsz. Logikus, es tervszeru.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen