Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Egyébként egy hujegyerek másik topicban toroltette magát majd újra írt. Kérdezték tőle mégis ezt hogyan? Azt mondta simán ujraregelt ugyanazzal a névvel. Tehát elvileg lehet.
"Financial Forecasts csütörtök, 22:02#83792SPY daytrade A szinpad elo van keszitve, tokeletesen hplnapra, egy begyorsulo zuhanashoz." De ezt nem Humi irta. Kajli, erre irta hogy az FF topikba ez volt irva.( Amugy en is erre jatszottam volna. )Humanoid ezt ertette felre Kajlitol. Ugyhogy Humi gyere vissza:))
A minap láttam az egyik okos pasastól egy óva intést a mean reversion-től...hogy működik, egyszer, kétszer, háromszor... aztán mindenki wipe-out.... nem tudom, hogy ott vagyunk-é, de remélem, hogy igen, és innen nem megy fel tovább többet. A köv fontos data CPI lesz, imádkozom, hogy a másiknak is igaza legyen, és ne legyen belőle nagy rally.
Aki közszereplő, annak meg kell értenie, hogy kritika és vélemény tárgya lesz! :-) Tessék visszajönni, és a szokásos stílusban vezetni a topikot, és elmagyarázni a világ mikéntjét! :-)
Nem tudom. En is shortba alltam , jobban mondva kicsike vixre longba , de tenyleg nagyon nagyon nagyon szuk stoppal, kis tetelel. Es milyen jo hogy szuk volt. A szuk az sose rossz.:) En mar csak rohogtem rajta. Ilyenkor van az hogy kib.szasbol marciusra 60.lesz a vix en meg mar hozza se merek nyulni mar. Nagyobb tetellel mar soha.De volt egy megerzesem, hogy zoldbe fordulunk, de elhessegettem magamtol. Ahh, a FED bejelentes lelotte a bulit. Aztan megsem. Gondolom evvel van ki Humi toke nagyon. Manipulaljak az egeszet. Arany is beindult, remelem 1900 nal, nem eroszakoljak vissza a "papirarany" tomegeivel. De nem merek remenykedni benne:)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen