Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pont ugyanúgy jártam mint a múltkori shortommal! Egy ütemmel később kellett volna. A múltkor is felment, épphogy kiütötte, majd egy kis oldalazás/lecsorgás után csinált egy újabb csúcsot és onnan jött le. Még mondta is Beze, hogy “most sokat kereshetnél a shortoddal!” Tanulság: Ez a mocsok nem adja könnyen magát! Elsőre csak megszédül, de össze szedi minden erejét, kiüt, és majd csak utána térdel le! :D
Pont ugyanúgy jártam mint a múltkori shortommal! Egy ütemmel később kellett volna. A múltkor is felment, épphogy kiütötte, majd egy kis oldalazás/lecsorgás után csinált egy újabb csúcsot és onnan jött le. Még mondta is Beze, hogy “most sokat kereshetnél a shortoddal!” Tanulság: Ez a mocsok nem adja könnyen magát! Elsőre csak megszédül, de össze szedi minden erejét, kiüt, és majd csak utána térdel le! :D
Keresem a legsikeresebb Gold kereskedő robotot! Metatrader 5 alá. Van valakinek tapasztalata? Bevallom nálam Dark Venus fut 0-24 GBP/USD páron (fémeken elhasalt ,de Font/ Dollár páron jól dolgozik) -ingyenes és profitot termel, na nem sokat, és kínlódás volt beállítani, de termel. Másik gépen 0-24 a Gold Excel MT5 robot dolgozik ez szépen termelt, eddig. Ez fizetős volt 700 dollár-ért vettem. Itt nem kellett annyit vacakolni a beállításokkal mint a Dark Venus-ban. Termelt is, de jött ez a hirtelen aranyár robbanás. Most meg robotom folyton eladni akar, így elkezdett ellenem dolgozni. Van valakinek ötlete/javaslata akár másik MT5 robotra arany kereskedésre? Vagy Gold excel beállítésra, hogy ne akarjon magas árnál eladni? -Állj! Nem vagyok profi, csak két robotot üzemeltettem eddig huzamosabb ideig. Ezért is várok ötleteket!
USA hírek mindig fontosak! Igazad van, holnap várunk még egy kisebb csapkodást de az már más miatt lesz! Tény érdemes figyelni! Pozició kilépést szoktam javasolni, de csak a nagyon fontos hírek előtt. Most ne teszem ezt. Szidjatok nyugodtan de maradok longban kis pozíciómérettel hosszú távra. Kövessetek, bevállalom a felelősséget :). Na bumm tévedek, de aki olvas és figyel rám az úgyis picit pluszban van. Csak a mindenható látja mi lesz... DE FIGYELJETEK! jövőhéten jön CPI adat!
Mostani hír: az Orosz USD tartalékok csökkentek, de nagyon kevésbé. 590 -ről 589.5 re. Ez nem indokolja az orosz bányák kitermelésének növelését! Vagyis nem lesz túlkínálat az Indiai stb. orosz barát piacon, Ez nem is erősíti a fémeket de nem is okoz esést a beszivárgó oroszbarát országokon keresztül okozott túlkínálat miatt!
Ha már fent vagytok, pillanat jelentés! Arany oldalazik, Ezüst 26,9 lényegében oldalzik Palládium most reggelhez képest 0%-on, de napköben volt egy 0.50%-os kitörése Bányák: RioTinto +0,5% Century Aluminium -3.4% Fresnillo +2,8% (basszus ez a legnagyobb ezüstbánya) Bányagépek: Caterpillar -1.64%
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)