Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kész! Arany sorra vágja ki a pozícióim TP értékét. Mondtam, lehet valami ünnep előtti rally de ez már sok! Ne haragudjatok rám, de örülök! Őszintén, ekkora emelkedésre én sem számítottam...... Hú ha jön egy kamatvágás, illetve egy előzetes jel akkor lesz ám "aranyláz" jó eséllyel robbanni fog az árfolyam......
Mára Londoni nyitás után nyitott XAU/USD 0,2 lot pozícióval estére meglett a fél milla Ft húsvéti nyuszi. Ezt én se reméltem és ritka esemény! De ez van. Majd elbukom máshol.....
Jajj, sajnálom, de nem tudok hirtelen segíteni.(EUR/USD most esik ez most potenciális bevétel) De középtávon áttérnék egy Metatrader 5 igazi tőzsdei platformra, "igazi" külföldi bróker cégnél. Próbálj ki egy demót az is ad tapasztalatot, de soha nem lesz olyan mint élesben!
Bányák: Fresnillo+ 3% pluszban, RioTinto+1% pluszban. Century AL már egy hét alatt kb 8% pluszban! Több hónapos (éves) medve törik meg sok bányánál! Figyeljetek erre is! Másodlagos ajánlatom a Caterpillar vállalatot is figyelni! A CAT még mindig vezető a felszíni bányaiparban!
Ez nem BÉT! Itt óriási a likviditás és a soha nem fogy el a vevő. Fel se fogjátok mekkora ez a piac! (Én sem!) Itt nincs Varga beszéd, nincs környezetvédelem, nincs adó, nincs stb. A fém az örök! Aki követ pár hete az látja kb. mi a buktató, aki nem azt bedarálja a piac! Ez nem "gyerekjáték" mindenkit aki nem alázatos és nem ismeri ezt a piacot az veszteséget fog elérni. Köszönöm megítélt bizalmad! De hidd el én is tévedek, sőt! Viszont sok éve kereskedek fémmel, és ha nem is lettem szuper gazdag, azt el tudom mondani, hogy nem hullottam ki erről a piacról! Hidd el a ezen a piacon bent maradni is siker! BÉT kereskedő fel se fogja mennyire más világ ez!
Nekem ezüst 26.5 $ kéne . Azt is intézz, please! :) Legalább itt legyen sikerélmény ha már a BUX döglődik. Annyira örülnék egy Ezüst - Richter rallynak, OTP-t nem is kérem akkor. :D
Nem szeretnék gusztustalan lenni, és de nem is merem leírni mekkora hasznon lett az aranyból 11 nap alatt. De mindenki csak átgondoltan kövessen! JUJJ ne legyen itt aranyláz!!!! Higgyetek nekem, hogy tévedek!
Sajnos kicsit szerencsétlen az "Ezüst" fórum főcím. -De aki tudja majd úgy is megtalál minket aki nemesfémmel kufárkodik. Az arany az ami húzza a nemesfémeket!
Így direkt osztom arany kereskedési tapasztalataimat is! Nézzük például most, ATH az arany!!!! Szolidan jegyzem meg sejtettem a hét elején! Sok éves tapasztalatom lehet bejött!? Higgyétek el sokat buktam, tanultam, míg megértettem a fémek működését!
Köszönjük az előrejelzéseket. Jó tudni mindig melyik napokra kell jobban figyelni. Kedd reggelig meg van kötve a kezem, kereskedni nem tudok. Remélem nem lesz semmi extra hétvégén. Inkább legyen lassú menet, de biztos.
Úgy látom megyünk fel. Ha nem is egy karácsonyi rally de várható volt az enyhébb menet északnak. Határidős eszközökben főleg fémekben , én elítélem a certifikátokat, de lehet aki ebben utazik az tud profitot realizálni az ünnepek előtt. Előzetesen sugallom a jövő hét prognózisát. 1, Kína hétfőn jelent, ez az ipari fémeknél fontos. Közlés hajnalban, utána lehet menni locsolkodni. '2, India a héten sok fémet vásárolt, kérdés lesz e folytatás? - Szerintem megállnak. 3, Komoly USA adatra nem számítok, de lesz pár EU adat Figyeljetek, aki tud XAG/EUR vagy XAU/EUR pozíciót nyitni számukra érdekes lehet a hét. DXY mint tudják és olvasnak nagyon fontos! Ha a DXY negatívban és még hozzá a VIX is mínuszban az funda vásárlási jel. Ha ehhez az MA20/50 ,RSI 1d 60 fölött lesz akkor vegyetek! W1 ablakban aligátorom kinyílt. Irány fel! "hüllőm" most ébredezik. De itt óriási a volatilitás így a TA jelzéseket óvatosan kezeljétek!
Nagyon köszönöm TA elemzésed! Én értek hozzá, de elismerem nem túl magas szinten. Igaz, az autóiparban évekig elemeztem statisztikai folyamat szabályzási eredményeket. (SPC) Szó-szó látom a grafikont, tudom elemezni is. De sokszor csalódtam saját tőzsdei elemzésemben- is. Viszont látom, hogy egyre jobban elemzel! ( én már 2004 óta figyelem a Portfóliót) Ma kaptam egy pozitív ítéletet a fórumról! Illetve pár napja még egyet. Azt gondolom, az érdem mindenkit megillet, aki építő jellegű hozzászólásokat tesz. Téged is! Hajrá, gondolkozzunk együtt! Sok sikert kívánok!
Kijöttek a délutáni USA adatok.(hozták a várt papírformát) Vártuk a kezdeti munkanélküliségi ráta adatait. Eredmény: A várt alatt van. Ez erős USA gazdaságot sugall. Ez az adat a FED kamatvágás ódázására indok is lehet. Viszont Powell bejelentette lesz idén 3 kamatvágás! Baromi erős az USA gazdaság és Ázsia is elkezdett növekedni! Sőt, ázsia zsákolja az alapanyagokat. Egyelőre irány fel! Vegyünk minden leszállót! Kérem tegyétek ezt kis pozícióval sávosan! És türelem!
Ugye mondtam, ez nem BÉT! Ezt a piacot messze nem zavarja meg egy Varga, Matolcsy féle nyilatkozat, de még az se ha India nem vesz elég aranyat. Viszont friss értesülésem: Indiai jegybank óriási nemesfém készletet vásárolt a napokban. -információm szerint.- Vigyázzatok a short pozíciókkal!
Fémek hozták az én várakozásomat. Pozitívan zárok Ag,/USD , AU/USD, Pl/USD, AU/EUR pozíciókat. De a növekedés szerintem félénk. Én többre számítottam. - nem baj! Mondtam itt a türelem hozza a sikert.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)