Mind a két módszer igénye szerint kellene oktani. Kiszórni a mára már "elavultnak" számító tárgyakat, egy kicsit átrostálni a "talán" szükségeseket és az így felszabadult időkeret adná rá lehetőséget.
A kompetenciaelvárás a munkáltatók által igényelt kompetenciákat jelenti. Tehát, amikor azt mondja, hogy a kompetenciaelvárást fejlesztik, akkor azt mondja, hogy fejlesztik a cégek kompetencia igényét. Érdekes...
2019 szeptemberében indulhat az új Nemzeti alaptanterv HÍR TV2017. december 5., kedd 12:35, frissítve: kedd 12:55 A miniszteri biztos szerint a terv egyik alapja a kompetenciaelvárás fejlesztése, az új feladatokat támogató eszközök beszerzése és a tudás megerősítése lesz.Az új Nemzeti alaptanterv szakmai szempontok mellett készül – ismertette az Országgyűlés kulturális bizottságában Csépe Valéria. Szerinte elengedhetetlen, hogy a most még készülő NAT-ot társadalmi közmegegyezésre bocsássák." Csak így tovább!
Minek erőlteted az ide írkálást? Most komolyan. Értéke nulla, értelme nulla, haszna nulla. Még a Fidesz védelmének célját sem éri el. Ellenkezőleg, az értelmesebb Fidesz szavazók is fogják a fejüket téged olvasva, és inkább szemlesütve hallgatnak. Ciki amit művelsz.
Hogyan találtál rá az egyszem pakisztánira? Mintha a Mészárosról írnák ugyanezt a zindexen! Kutya meg gyerek meg a mesélő nélkül! A zindex szerint lopnak és korrupt mindenki rajtuk kívül. - Ugye érted a logikádat? A gondolkodó logikáját!
Idézet tőlük: . "Kedves Látogató! . Az Álmos Király Televíziót a médiaterror miatt hoztam létre immáron negyedik esztendeje, mert Magyarországon ugyanaz a hírszolgálat működik, mint a Rákosi-Kádár-rendszer idején. A helyzet most sokkal rosszabb, mert akkor volt Szabad Európa Rádió, Amerika Hangja, később Vasárnapi Újság..." . http://www.kubinyitamas.hu/data/files/3._udvozlet.jpg . Fel se tűnt, de megint jó nagy öngólt lőttél.
Sétál egy fickó Felcsúton, amikor is észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek a TV2, 888 újságírói.. - Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hős felcsúti megmentette egy kisfiú életét!" - Az igazat megvallva nem vagyok felcsúti. - Akkor "Magyar hős megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!" - Nem is vagyok magyar.... - Akkor hova valósi? - Pakisztáni vagyok. Másnap az újságok címlapján: "Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak Felcsúton - A TEK keresi az Al-Kaida szálat." (Gondolkodó)
Ez is Magyarország...