A narancs törzsi fönöke el-qr-bán, Erdogán már gratulált a Táliboknak, Erdogán jó barátja köpcösnek, k@v#rrel együtt bántalmazzák a nőket ez jó ajánló levél a a tálibokhoz:) Köpcös és k@v#r útálja hambisokat:) Az eut kisem állhatják:) Nyitott keletre barátja az Azeri főnök is, Üzbégeknél krumpli:) Kína is meg van a tálibokkal:) Hamarosan nyílik az egyetem Budapesten:) Putynhooz megyek mivel ő szereti a Klárikát:) Erdogán, ha idejön 150 évig biztosan marad:), A tálibok, Kína síkos pálya:) Az Oroszokat legalább jól ismerjük:) Köpcös már százszor megbánta, hogy kikergette ínnen szegényeket:) A labancoktól nem vártam semmit, meg is kaptuk a magunkét, falvainkat felégették, jószágainkat elhajtották, szokásos szegénységbe taszították a "talpasokat". Nem is értem H@rn miért kötötte be a magarokat a labancok istállójába: Talán a kereszt miatt, kitüntetés szindrómában szenvedett Gorbi annyira útálta, hogy szóba sem állt vele, ezért KHol nyakába akasztott egy keresztet:) Na mindegy sok a megválaszolatlan kérdés:) Szerintem köpcös is elveszítette a "fonalat". Hacsak petyi nem tárgyal titokban a tálibokkal:) Az alaptörvény garantálja a sariát magarföldön:) A buzika betett egy titkos záradékot ami lehetővé teszi a különleges törvénykezést, ezek már 10 éve tudták, hogy a tálibok elpáholják a hambi evőket:) Mi már 2010-ben hátat fordítottunk a labacoknak, 2018 ban az usának amikor rozsdást kipenderítették a capitóliumbó hála ami illköpcösünknek:) Enyit dióhéjban:) Köszönettel egy nem aggódó állampolgár Köpcös jelmondata: Az unión kívül is van élet:) Lukasenka nem jó ötlet, ott érik a banán:) Putyin bármikor átadja fehéreket a nyugatnak, akkor onnan is menekülni kell:) Vlagyimír szerint nem ér meg egy puska lövést sem Minszk:) Ha kell a bulémiás nyugatnak vigye:)
Ez is Magyarország...