Jo reggelt holgyek urak. Ejszaka is volt egy kis emelkedes de hamvaba halt az is. Kozben a trendvonal 1.2680 korul van nalam, es nem nagyon nez ki ugy hogy torjuk. Nem tudom minek kell tortennie hogy torjon, tegnap is irtam, ma sem latok ra uj fundas okot (ha valaki tud szoljon). A nemet gazdasagrol kellene valami orult jo hir ahhoz hogy tortenjen valami, addig szerintem eses van.
ok nyugi... én csak a bétes Dax certiket ismerem, ott a mögöttes termék piacának reggeli nyitása éppen megegyezik a Bét nyitásával. Árupiacon és forexnél nyilvánvaló, hogy ez teljesen más.
Éppen néhány hónapja történt, hogy az egyik Dax certi 200 Ft-al a szokásos maradványértéke alá került, mivel a cash-Dax hatalmas réssel nyitott egyik reggel és az az árfolyam lett a maradvány elszámolási alapja. Még számolgattuk is a topikon, hogy volt olyan certitulaj aki csupán a brutál rés miatti -200 Ft többletveszteség miatt kb. 2millával többet bukott ahhoz képest, mint ha a "szokásos" maradványértéken tudta volna visszaadni a többezer darabos pakkját... Mindezt a mögöttes termékben keletkezett overnight rés miatt.
EUR/USD