azért ekkora esés után nem számítanék azonnali, hirtelen fordulatra... inkább néhány hétig vagy akár pár hónapig tartó kirázós, leszúrogatós tökölődés várható. H4-től felfelé egész M1-ig nagyon sz*rul festenek most az indikátorok, feltehetően hosszabb idő kell majd a fordulathoz. Természetesen Szarvasvadi borúlátó prognózisa is beüthet a még mélyebb aljakkal, nyilván jó oka van rá, ha ezt várja.
hat ez nagyon jo cikk, valoban ez fog tortenni, mert az egesz usa mogott egy budos nagy kozmetika van es ahogy lekapcsoltak a lelegezteto geprol rajottek h fulladozik a dolog es ha nem kotik vissza akkor jon... Sajnos nem sajnos teljes egyetertek Schiff urral. Igy mar rogton elhiszem azt hogy eurusd lesz meg 1,60 is. Azt ugye nem kell mondani hogy az eu qe boven eltorpulne az usahoz kepest
jelenleg nezhetne ki ugy az egesz h 1,60 tol.lefele egy double zig zag korrekcio zajlott le es most lattuk(latjuk) a C (Y) befejezo hullamot, csak az a hihetetlen szamomra h innen mitol indulna egy tobb eves impulz felfele
Szerintem ha havi charton 1.1220 felett zár (ez a 2000 - 2008-as nagyemelkedés 61,8%-os fibója, akkor felfele irányú korrekció indulhat... Szerintem.
Úgyhogy, én úgy gondolom egyenlőre aljat fogtunk. Itt az ideje egy kis korrekcióbak felfele, 1,21, vagy 1,3 magasságáig.
Ritka pillanat, most nekem is van egy kérésem: szükségem lenne a teljes 2014-es évre vonatkozóan (2014.01.01 - 12.31) összesített kereskedési adatokra azoktól, akik hajlandók ezt megosztani - MT4 esetén ez megfelel a Detailed Statement-en látható grafikon és az az alatti összesített adatoknak. Sem a konkrét egyenleg, sem a nyereség/veszteség összegek, sem a tételes kötéslista nem érdekel, ki lehet takarni, mert nem ez a lényeg. Viszont minden egyéb adat kell (payoff, % értékek, nyerő/vesztő pozíciók száma, stb) - tehát minden, ami nem összegként szerepel.
Az viszont fontos, hogy csak élő kereskedési számlák összesítőjét küldjétek el, demo számláé használhatatlan számomra.
Természetesen a sajátomat is szívesen megosztom azokkal, akik elküldik nekem.
a "most" egy ekkora léptékű charton igencsak relatív kategória... amennyire a neten bogarászva látom, a komolyabban vehető DJI elemzők többsége pillanatnyilag 20k fölötti Dow-val számol (pld. 21.241), már amennyiben nem esik be előtte 15.915/15.856, majd később 13.996/13.840 alá... utóbbi szint alá esve már 70% körüli bizonyossággal a Millennium chart 'e'-jében mozognánk.
EUR/USD