Köszi, most látom hogy ez ma indult. Na akkor a szokásos scenario: 1.2-nél ebbe belevenni s ott valszeg lesz felpatt, kiütni meg nem tudják.
A bátrabbak meg 8*-zhatnak TL06-ban ha felette fordul :)
Nem tudom mikor es azt se, hogy egyaltalan eleri-e azt a szintet.....
ezt csak a tapasztalatom mondja....
(szoval csak nagy valoszinuseget adok neki)...
egyebkent nincs benne poziciom...
bar van limitaras megbizasom 2 kulonbozo szamlan az egyik 1,2220-on..., a masikon meg 1,2150-on long iranyba...
szerintem EUR/GBP jelenleg biztonsagosabb vetel...(0,7823-on volt)
Jó reggelt Mindenkinek!
Adatdömpingre ma sem számíthatunk. A mai elképzelésem a következő: Hírek hiányában délutánig a 2270-es ellenállás áttörésével oldalazásra számítok 2270 és2300 között . Amennyiben nem törné át, és ismét 2250 alá kerülne, először a 2220, majd a 2190 foghatná meg a további esést. Délután 4 kor USA hír adhat egy kis lökést valamelyik irányba. Szerintem a mai tartomány 2250-2300, esetleg 2320. Amíg nem lép ki a 2250-2270-ből, nincs tippem a mai irányra. A hosszú távú célom továbbra is 1.20-1.18, sok ingadozással, pár száz pipes kilengésekkel, oldalazással egy lassú lecsorgással pár hónap alatt.
Nagy ellenállások: 1.2370, 1.2500, 2570,
Kis ellenállások:2270, 2300, 2320, 2340, 2400,
Nagy támaszok: 2250, 2160, 2050
Kis támaszok: 2220, 2190
EU hírek időpontjai: 08:00 16:00 USD: 16:00
Szívesen venném, ha más is megírná a mai elképzelését, hátha segíteni tudunk egymásnak.
"Stil e gy kicsit karcos" na latod ebben egyetertunk, neked nem jon be az enyem nekem meg a tied....
Attol meg lehetsz 1 fantasztikus ember...
Egyebkent a stilus valtozik idovel....
Magabiztossag pedig az egyik legjobb dolog az eletben, bar a tulzott magabiztossag kicsit veszelyes lehet...(idonkent)
Kicsit emlekeztetsz 15-20 evvel ezelotti onmagamra, remelem sikerul belole megorizni minnel tobbet....
Rendkivul eros negativ toltes...nos ez nezopont kerdese...
Nem vagyok tulsagosan aggodos, te miattad pedig nagy valoszinuseggel nem is fogok...
;)
Au-val kapcsolatos eszreveteleidre nem reagalnek....(talan ez igy fair, nem szeretnelek megbantani, szoval fogalmazunk ugy picit egyszerucskere sikeredett az a resz...)
ertekelem a velemenyed, meg akkor is ha nekem mas....
negativ toltes a te szemszogedbol....
Te sem gondolod komolyan hogy aggodok azon hogy neked hogyan alakulnak a dolgaid....
"spinko kinyirta kolkeit" latod nekem ez a stilus kicsit nem jon be...
(de ez meg az en velemenyem)
Szerintem is a stilusunk eleg mas....,de ez meg valtozhat....
EUR/USD