A fő trend továbbra is le.
De ahogyan azt már írtam, w1-en túl sok a piros (7 db, ez durván 510 pipi). 1999. okt-nov volt utoljára 7db, cca 910 pip. Tehát ritkán van 7! Az előző nagy (w1, mn) hullámok eső ágában viszont nem volt taper, gondolom ezért kevesebb pirossal lehetett nagyobb (pl 2010 elején 5db kb 1000 pip) elmozdulás.
Tehát én várok egy w1 zöld gyertyát. Meddig?
Lehet, hogy csak egy kis fel w1 lesz 320x körülre.
Ha több w1 fel lesz, (de mn-en még tovább le, akkor viszont nagyon sok w1 fel nem lehet) akkor pl a májustól tartó esés 23-as fibójáig azaz 332x környékére.
És 340x környékén van w1 200-as mozgó és jó szint is tavaly és idén.
Viszont én itt csak lefelé kötök, akármennyit is megy fel!
:)
Aztán lehet egészen másképp is.
Én úgy gondolom, hogy most a w1 zöld gyertya a legnagyobb fék a további esésben. Ha ezt ezen a héten meg tudja csinálni, akkor az már csak egy kis fel lesz, esetleg épp a rés fölé. Ekkor jó leszel a longoddal. Ha a jövő hétre marad a w1 zöldség, akkor akár lemehet 311x (W1 szépen látszik ez a szint) környékére is, és onnan jön majd fel.
Aztán lehet egész másképp is...
Ugye mondtam, hogy kell egy kis fel. De ez még kevés. Majd ha látszik W1-en egy kis zöld, akkor majd mehet tovább le.
Jöttök itt a 24-ekkel. Persze majd meg lesz az is, de nem egyből fog odáig szakadni link
EUR/USD latszolag 3 of 3 Elliott hullamban esik. Ilyenkor, amikor a legnagyobb sebesseggel zuhan, nagyon ritka hogy hetes szintu korrekciora kepes lenne.
Inkabb csak 1.24-tol kezdodoen szamits nagyobb korrekciora. Ott fut a hetes charton a nagy sokeves haromszog also vonala.
Raadasul, mikozben USD-nel kamatemelesi varakozasok vannak, az EUR-nal ujabb easing varkozassal van tele a padlas; szoval fundamentalisan is minden ok megvan 3of3 tipusu eros trendu esesre.
Feltettem a blogba, hogy en mit gondolok a napi EUR/USD kilatasarol.
EUR/USD