Fifti-fiftinél nagyobb lehetőséget adok egy korrekcióra. Ez a rés (mint mindegyik) csak egy epizód. Előbb-utóbb be lesz töltve. Csak ismételni tudom a pár nappal ezelőtti hsz-emet, hetesen nagyon kell már egy zöld gyertya. De azért long nyitás még nincs nálam, fő irány kizárólag lefelé.
Én kicsit másképp látom. Volt egy gap down és még annyi ereje se volt, hogy betöltse a rést. Most is épp a sok havi aljtól 10 pipre van.
Mellesleg technikailag egy nagyobb zászló formáció második felében vagyunk amiből picivel 1.3 alá jön ki a számított érték.
Próbál itt konszolidálni 1,3200 -án , vélhetően ez az a szint , ahonnan engedik majd egy kicsit feljebb is szvsz , vagy lehet innen akár egy komolyabb fel hullám is , 1,3300 -ig , de feljebb egyelőre nem gondolom a következő napokra , szvsz .
FOMC minutes volt és egyesek már most kamatot emelnének. Elnézve a folyamatokat európában meg az usában szerintem nemsokára 1.3 alatti árfolyamokat fogunk látni.
1,3280 alatt az árfolyam !
Lassan , lassan eléri a célárat , de ahogy kinéz , ez le fog szúrni 1,3250 alá , vagy valamivel még az alá is .
Az is lehet , hogy itt eloldalaz egy-két napig még , és a hullám még mélyebbre , akár 1,3200 -ig is leviheti ?
A korai long veszteség nélkül zárható volt, azóta az is kiderült, hogy 4-ik hullám eleje formálódott akkor -> 5-ik (utolsó) hullám épül most, amelyhez 1.328x potenciális célár tartozik. Ez egyúttal a 2014.07.01-én indult lefelé kör ideális vége is.
Ha valóban kialakul az alj az 1.328x - 1.320x sávban, továbbra is 1.35 - 1.36 közötti sáv a felfelé korrekció ideális célára. 1.37 törése esetén az esés folytatása nem valószínű.
Hetesen akár egy ék is ráhúzható erre a csorgásra ami október végén zár össze 1,31 nél.Emlékeim szerint az ősz dollár gyengülést hoz általában,így én is felfelé 1,36 felé várom a szerencsétlent.Az usdx is itt,82 körül fejezi be SZERINTEM az 5-ik hullámát.
EUR/USD