- ATR H4 padlót fogott mint írtam, értsd olyan szintre süllyed, mely egy fordulót(időszakost) jelez. - A ma csorgás lefelé momentum nélküli volt.Ellenben a felmozgás nem.Alacsonyabb TF látszott. - H1-n volt bullish divergencia RSI-n. - Stoch beállításaim szerint H1 és H4 is volt bullish divergencia. - MACD M30 bullish divergencia -NZD, AUD dollár kereszteken már korábban törte RSi-n az ereszkedés trendvonalát kb másfél-két órával(momentum trendvonalát is). Gondoltam hátha nem fake... USDCHF már korábban lefordult... Kb.
Azt hiszem,hogy kiveszem az 1.1752-es vételi megbízást.Úgy érzem,hogy lejjebb fog menni.A forex kereskedelem körülbelül 94% -a az amerikai dollárhoz kapcsolódik. Sőt, a modern történelem legsúlyosabb pénzügyi válsága (2007–2008) az USA dollárt még szélesebb körben használta. Jelenleg Európa (Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és így tovább), valamint Ázsia, Dél-Amerika, Afrika és az egész világ bankjainak több dollárban denominált kötelezettsége van, mint saját pénznemükben. Akár tetszik, akár nem, óriási összegekre lesz szükségük csupán az adósságuk teljesítéséhez. Ez mind jó hír az amerikai dollár számára. ....Ellentétben a nagy bankok elemzőivel,én továbbra is úgy gondolom,hogy a dollár erősödni fog...
Múlt hét óta arra próbálok menni, h egy nagyobb kör indult lefelé. Csak elmaradtak azok a visszahúzások(pontosabban szintek), ahol beugorni terveztem....
EUR/USD