Felugrott az eddigi esés 61% fibojára(mondjuk eddig korábban is lehetett volna), aztán 8 után leszakad az utolsó emelkedés 61% fibojáig, h egyszerű legyen a szitu... Megint mindkét irányba mehet innen...
AUD, NZD kereszt korrekciós mozgásban van nem fenyeget új csúcs... JPY alig mozdult. 61% fibo 1.191x körül... és meg utána is lehet egy fej váll1.195x körül. Azt akartam ezzel mondani, h kisebb valószínűséget adnék annak, h ebből menjen új csúcsra. Legalábbis jelen alapotban.
Így legyen. A lényeg a sorrend (le aztán fel), a többi mellékes. :) De ez az első "le" elég nyögvenyelősen akar összejönni. Ráadásul a britek még utoljára ismét felkavarják az állóvizet.
Optimista megközelítés a visszahuzassal kapcsolatban: 1.1860-65 ellenállási szint,1.1880-85 Kumo felhő teteje, 1.191x fibo. felette.... az most nem is látszik. S persze ECB...
+ az eddigi ereszkedés trendvonala háromszöget alkotott a 1.1755-60 körüli támasz savval és ez a háromszög ma estére elfogyott volna. Így mindenképpen arra számítottam h “tanítani fognak rajta. S mivel holnap lesz ECB ( s az elott talán nem lesz szint törés )inkább azt Valószínűsítettem h inkább felfelé tágul...
EUR/USD