Mint többször mondtam nagyon elvesztettem a fonalat. Lehet nyugiba is kellene lenni inkább.
- FED továbbra is nyomja a pénzt
- ki hogyan reagál erre a válságra két esélyes, USA talán nem annyira rosszul mint az árfolyamból tűnik,hagyományosan rugalmasabban mint EU(olcsó dollár is segíti vs. EU-n kivüli exportot nem támogatja)
- Elnök választás nem lefutott
- amerika-kína ellentét nem enyhül(Biden vajon másképpen állna hozzá?)
- Vírus se enyhül, DE ha lesz vakcina ki tudja mi lesz itt, kit hogyan erősít...(?)értsd: csak volatilitás növeli nem automatikusan a dollár erőt.
- a nagy bankok elmehetnek a francba mint mindig. Hétvégén még 1.24-ről ment a duma(még hullám alapon is amit láttam) ahogy mondtad. Most meg...
a long állomány ellenben nem csökkent drasztikusan, az eladások nem indultak még be. A kicsiket behülyítették.
Nem tudom. Lehet, h ez az egész egy bear trap csak, h legyen friss pénz az 1.24-hez, túladott volt ugyan, de simán beleférhet.
Naposon technikailag volt fordulós jel(több dollár kereszten is), de a dollár index tegnap napos TF-n még is egy hullócsillagot csinált.
1.1850 körül zártunk tegnap, de ott is nyitott előző nap. Alsóbb TF-n meg volt a visszahúzás,de olyan szinten mozog, h mindkét irányba indulhat....optimalisan azt gondolnám, h lehetne még mélyebb a visszahúzás és onnan le törve au 1.1750-t az utolsó napos emelkedés valamelyik Fibojára 1.1670>>>stb... és onnan utána fel, mivel a napos, hetes bullish trend sértetlen. De ugye ha pont korrekció közben jön valami nagy fundás hatás... akkor ki tudja(?). 1.08 valószínütlen max 1.12 ahol az évet kezdtük.
MA mi lesz....? Megnézzük 1.1750-t aztán visszapattan?? vagy megyünk lefelé tovább?
Vagy egyszerüen ugrás fel?(max 1.2040-70)...
EUR/USD