Jobban megnézve gyertya formáció nem támogatja jelen pillanatban a fordulást. 1.1720 alá kellene jönni ehhez, de gyorsan(következő H4 gyertyán), most bullish gyertyák vannak H1 szépen fel tamaszkodva... Nálam meg picit feljebb van az ereszkedő csatorna felső vonala( rajzolás kérdése de kb most 1.1780). Kérdés ha átmegy fölé zár s eléri az 1.182x akkor az mennyire tekinthető az esed korrekciója nak s nem egy felfelé tartó első hullámnak(?)
Igen. Az egyik lehetséges TP(1.1770) meg volt. Bár tegnap óta egy elég kusza mutatvány lett belőle. 1.1820-30 is benne lehet még. Kiderül. Holnap lesz a fontosabb USA adat gondolod előtte lefordul?
Ne viccelj. Nem vettem letámadásnak. :) A tippeket köszi. Még csak 1 hónapja kereskedem. Szóval én még bőven az út elején járok. Próbálom a saját startégiámat kialakítani. Többen mondták, hogy demo-val nyissak. Kipróbáltam, de őszintén szólva nekem nem adta meg azt az érzést ami szerintem a kereskedéshez hozzátartozik. (persze biztonsági okokból nem nagy pénzzel kereskedek) Amúgy évezettel olvasom a hozzászólásaidat. Látszik, hogy már komoly rutin van mögötted. + Azért érdekes lehet árfolyam szempontjából a ma hajnali Trump-Biden vita.
Arra érdemes figyelni, ha nincs hír délután USA nyitás előtt ami befolyásolhatja az árfolyamot a londoni trend ritkán fordul meg USA nyitás előtt a H4 gyertyán pláne ha ennyire napi nyitó ár felett van a PA. Itt a szokásos játék volt a fenti szerint nyitás előtt egy ellentétes visszahuzas H1 gyertyán. Londoni nyitás előtt is sokszor játszák ezt. Egyébként a tervezett short beszálló ami tegnap írtam már délelőtt kétséges volt, mivel nem volt visszahuzas benne, s az indikátorok is lényeges szinteket nyaldostak, benne volt, h feljebb is mehet- semmi jele nem volt h megáll lefordul. A mostani napos gyertyákkal pedig lehetőség van a pénteken leírtak hoz képest más variációra is. Pláne, holnap havi záró. De majd kiderül. Feltételezem h saját strategiad van. Persze a forumozas kontraproduktív a kereskedés szempontjából. A többi “ öreg” aki okosakat tudna mondani inkább hallgat, kereskedik és pénzt csinál. Majd én is eljutok egyszer idáig.
Arra gondolsz amit ma délelőtt írtam ? Mert itt azt írtam lehet feljebb is beszálló mivel a low swing elmaradt(egyébként meg mindig elmaradt Szoval változik kép).
EUR/USD