Viszont 7végén megnéztem a nagyobb képet a novembertől emelkedő trend mentén, és laikusként arra jutottam, hogy lehetséges, hogy egy ED-be vagyunk benne?! Ha ez igaz, akkor egyszer csak lesz egy nagy zsupsz lefelé... De ezt Szarvasvadásztól kéne megkérdezni, mert én laikus vagyok...
Én átállítottam a TP-met 1.1420-ra (ami maradt). Még nem dobtam el teljesen a teóriámat, mert naposon (nálam) még benne van a pakliba az 1.13-as szekció
Nem tudom, nálad mi a helyzet, de kezdem elereszteni az 1.1370 - 1.1410 közti fordulási lehetőséget. Nálam a legjobb eset pillanatnyilag az 1.142x. Aztán persze ki tudja, mert rángatósra sikeredett a reggel...
4 óráson nem tört még a long trend így 1.156 környéke jöhet, van egy szint 1.153 nál is ha dupla csúcsra játszana Ha 4 óráson törne a long akkor 1.13-13.5 környékén van a vissza teszt szint
Ha tippelnem kellene,megfogadta Pompei egyik tanácsát :) Az ML részvények emelkedése alatt Pompei végig lufizott,pedig csak MO legszegényebb emberét kellett volna egy havi dupla csúccsal párosítani.
Sziasztok! Ideje olvaslak benneteket, de hozzá még nem szóltam. Rég óta devizázom. Szinte kizárólag a major párokkal. Lenne egy kérdésem. Látom, 15-25/30 pipre is sokszor zártok. Szabad tudnom, hogy mekkora tételekkel mentek neki a tradenek?
Most nézem a hetes chartot. Jól látom, hogy ha így haladunk, akkor néhány héten belül hetesen átmegyünk long trendbe? Persze ez csak egy teória de nálam az indikátorok kezdenek veszélyesen közeledni egymáshoz....
heti zárás miatt a két irányhoz a legkisebb kockázat ez a 1.1460-70 zárás(pontosabban nem tudom beírni mert telefon)...az előző heti gyertyák szintje...
EUR/USD