Nálam H1-en és H4-en még nem volt váltás, de H4-en nagyon a váltópont környékén táncolunk. Nem tudom eldönteni hogy zárjak vagy ne, mert elvileg 1.1390 környékén kellene fordulnia, de ha addig lemegy, akkor jó eséllyel tovább is, mivel az már nálam trendváltás alatti érték..
Kb ugyanezt mondanám.. szép dojikat csinált H1-n, abszolute iránytalanság... H4-n is van egy ami további folytatás is lehet holnap lefelé. Mindjárt napos záró. Long még nincs veszve, de nagyon maszatolós nap volt. Trader is írta a dollár indexet, mely egy H4 szinten állt meg ahonnan mindkét irányba mehet. Arany ismét drágulni oróbált, de szerintem ott egy komolyabb korrekciónak kellene jönnie(itt shortot jelenthet), de utána folytathatja a drágulást.
egyenlőre nem zárt 4 órás szint alá,dollár index viszont fölé zárt így érdekes lesz a folytatás,van egy olyan képlet ami alapján 1.12 környékére letudna menni,ha viszont 1.13 alá zár hetesen és befejezi az eddigi hetes longot és átfordul shortba hetesen akkor 1.08 környékére is elmehet akár. Szerintem ehhez havin már túladott de ha túl sokan csücsülnek longban akkor azok besegíthetnek. Lehet persze long is holnap de ehhez kellene egy long nyitó,a meddig viszont kérdéses.
Csak az a legszebb dolog az egészbe, hogy szintén a naposon még mindig a térképen van (nálam) az 1.12 alá történő kitörés lehetősége... Szóval pazar...
Naposra sikerült rajzolnom ABCD fibót. Ha igaz, akkor el fog szabadulni felfelé, minimum 1.16-ig. (Mondjuk ez eddig is sejthető volt) Mondjuk a sokkal több infó az lett volna hogy mikor és hol fordulunk. Mert ha az aranyt nézzük akkor az usd jobb mint az eur...
M15-n konszolidált az árfolyam. Sok zárás volt ezen a szinten. A H1 gyertya a short folytatás mellett szól+ az indikátorok alacsonyabb TF-n túladottak, de H4-n semmi akadály lefelé.
H4-n behúztam egy háromszöget annak alsó vonala nálam kb 1.1420-25 körül van...azt gondoltam múlt héten, h idáig jövünk le és utána jöhet egy felkör. Most ahogy nézem nem hiszem, h megfogja ez a szint már...
EUR/USD