Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az eddigi kamatot sem tudják kifizetni, sem az mnb, sem az állam. Érdekes az az összeg amit a FO$rint leértékeléséből nyert az mnb az ment az alapítványaiba elvesztve közpénz jellegét. Miért ne mehetne ez a veszteség is oda? Ez a kamat is fáj nekik, nemhogy még ráemelni a FO$rint megmentése miatt. Nincs pénz mozira, mert elköltötték a Rozira... Ha a FO$rint bukik, bukik az infláció, ha bukik az infláció, bukik orvbán is előbb utóbb. Ha a carrysek dobják a kockázatos eszközöket és a FO$rint ilyen eszköz, amikor jobbnak látják kiszállni , mert félelem van akkor marad itt a sz@r árfolyam és a kifizetett kamat miatti nagy - . (megérte) Ez nem tartható állapot a végtelenségig . Az is lehet, hogy visszajönnek még akik elmentek, de most az tuti, hogy leléptek páran. A kérdés mennyien mentek és mennyien vannak még?
Persze így van. De mára rosszabb a helyzet, mint 430-nál volt. A piac kamatemelést fog kiharcolni. Most látjuk ezt. Hülyeség volt bemondani a kamat csökkentés időszakát. Mire? A 20 inflára hogyan lehet ilyent mondani? Még 10 infla esetén is magas kamat kell, mert 450 lesz az euró.
Általánosságban. Voltak itt sokan 450es árfolyammal is, aztán bumm, elég nagy stressz lehetett egy 430 ~ 370et kiülni. A lényeg, hogy mindig az a hibás, aki a gombra rányom. Nehogy már egy vadidegen forumozóra toljuk a felelősséget. Speciel most én is a forint ellen fogadok, de nem azért mert itt megmondták a tutit, hanem nagyon adta magát a trade a kereskedési rendszerem szerint.
biztosan elment nyaralni vagy továbbképzésre a barátjával hathorral, ő is ugyanaznap tűt el a csoportjából
2023. 07. 27. 22:36 vagy csak más munkaterületet kaptak, mert ez a fal amit védtek elesett.
A másik, hogy mindenki a saját accountjáért felel. Ha valaki beírná, hogy 500 és nyomok most egy allint 1:20as tőkeáttétellel, forint meg magára talál, mnb kozbelep stb. akkor szidjam azt, aki posztolt ide? Ugye hogy nem.
Visszakerestem: 2023. 03. 01. 16:52 Ekkor írtam 360-365öt. Azért ekkorra időtávon ez elég pontos. És nem mellesleg hónapokig lehetett kaszálni a kamatkülönbözeten. És visszakerestem naplómat, sima mezei lineáris regressziót néztem. Eurhufnál egész jó irányadó.
úgy számolgatta hogy a fogyasztás brutális csökkenése (ÁFA beszedés ugyanakkora mint tavaly de az infla most 20% szóval 20% fogyi csökkenés lehet), és a nyersanyagárak pandemia előtti szintje automatikusan lenyomják az inflát (persze valójában a felcsúti rém töri le), valamint az akkortájt 12-13% kamat vs 7% infla visszaerősíti a forintot
Ezúton is megkövetem a Portfoliot az "előbb lesz 400, mint 370" cikkel kapcsolatban.... végül igaza lett a megszólaltatott devizakereskedőnek. Szóval Mean culpa és köszönjük!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)