Várjuk ki a ho, negyed ev végét. Nem biztos, hogy a forint csinál új aljat. Ha zöld gyertya a hónapos, 20 havi mozgó átlag felett maradunk akkor lesznek kételyeim. Ugyanezt figyelem EUR/USD ben. A közepes indexek egyelőre nagyon gyengék. RUSSELL2000 50 hetes metszette a 200 hetest pont most. Szerintem a 350 körüli dollár egy ideális szont volt. Nincs fordulatra utaló jel sehol még, de nekem gyanúm van. Az SP500 nal még kell tesztelnie megegyszer a 200 hetes 50 hónapos mozgo atlagot. Nem impulzivan eri el az mar biztos, és csak lehet, hogy az után miután zzvel a spy gapet 4200 körül betöltjük. Most keleti kényelem nyugati nyugalom. Kamatok mennek devizába brutal kasza. Nem kell erőlködni. Teljesen mindegy, hogy 10 vagy 12% os havi Euró hozamom van. Azért gondolj bele, ha esetleg osztalék papírban utazik valaki...Valaki írta, lentebb, hogy ez hosszú távon tarthatatlan. Teljesen igaz. Addig élvezzük amíg lehet.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!