A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Nekem LD-hez nagyon mély a 403-ról jövő korrekció, de nem lehetetlen, annak célára 408 környéke lehet, hiszen csak annyi megkötés van, hogy a legrövidebb nem lehet. Egyik még élő elképzelésem, hogy a 372-403 egy X of C és megyünk 360 környékére az Y-nal.
RangerHU hétfő, 13:36Előzmény: #1421 chart-trader >>> “Esélyes, hogy elindult az eurhuf 370,..." ------- 1. Az esés korrekció időben rövid volt. 2. a szerkezete sem erre utal (hármasokat csinál)
ED - Ending diagonal - alias záró diagonál. Olyan záró alakzat 5 v C pozícióban van, ahol van 1-4 átfedés, és minden alhulláma 3-as osztatú (ABC jellemzően). LD - Leading diagonal - alias nyitó digonál. Olyan A vagy 1 pozícióban lévő hullámforma, ahol 1-4 átfedés megvalósul, 1-3-5 alhullámai pedig 5 osztatúak.
Eddig a 373 vagy 372 tűnt az erősödés végének. Alatta lévő szintek már elképzelhetetlennek tűntek. Ez lassan változik. USA-ban mintha nem lenne semmi gond megy a tőzsde tovább. Kíváncsi vagyok ha nyit USA mi lesz ma a folytatás. Olaj megy, arany esik, még mindig felfelé várnám SP500-at, és lefelé a dollárt, szóval forinterőt. Hihetetlen, de ha így megy tovább akkor akár a 372 is hamarosan összejöhet. Ha a 372 elesne következő szint talán a 368, de az elég erősnek tűnik, egy hosszú távú irány. A Március 31 egyébként semmit nem jelentett, hiába hogy ne jönnek az uniós pénzek.
Nagy Márton: "A budapesti repülőtér egy stratégiai eszköz, ezért magyar kézbe kell kerülnie. A kormány elkötelezett, hogy visszavásárolja, mindegy, ki a tulajdonos.." Elmagyarázhatná valaki mitől stratégiai eszköz ez a reptér!(?) Mi az a pontosan elvárt/megcélzott többlet, amit az állami tulajdonlás tud biztosítani közszolgáltatások szintjén ???
Ránézésre a divergencia várakozásnak adok egy nagyobb esélyt. Sztem az meglesz. Aztán utánna tényleg passz.Onnantól megint van vagy 3 scenario,bár először jussunk el odáig :)
"Esélyes, hogy elindult az eurhuf 370,..." ------- Nem osztom most (még), ezt a nézetet. 1. Az esés korrekció időben rövid volt. 2. a szerkezete sem erre utal (hármasokat csinál) +hétfő van...
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!