hát ex mire jo ez önnek jo igaza lett de ne,bassza már meg az embereket ,elég baj ez mindenkinek itt többezer ember sziv egy szemét téársaság miatt,akik ugye ugyanolyan emberek mint bárki más csak a hatalom elvette az eszüket,meg hát ök mindebhatot játszanak,az emberek idegeit játszák ki a hamis törvényeikkel,de egyszer fordul a kocka,és akkor ök kerülnek a mélybe és ott ugathatnak hogy miért is én velem bán a sors olyan kegyetlenül,ugye szemet szemért
lehet de ha máshogy döntöttek volna mert máshogy is dönthettek volna akkor mit mondana most sorry?semmit csöndben elkullog most meg veri a mellét megmondtam.
nem tudni mit lát és miért beszél le,de szerintem csak ilyen,beállt valamire és mindenhol azt mantrázza,mert ez a meggyözödése,és ettöl nem lehet eltántoritani
Szvsz. mivel már lejárt a fellebbezési idő, ha nem jön egyik féltől sem 15 napon belül kfogás a végzésre, akkor mától/tegnaptól (nem írták a tájékoztatóban, hogy mikor kelt. a végzés) számítva 15 nap... Mindkét fél kapott 1-1-et. A NAV nem mehet AB-re, de nem is lett kizárva.
Ez nem pánikkeltés amit művelsz??? Olcsón adják és vkik zsákolják!!! Te tényként írsz vmit és befolyásolod az embereket negatív irányba! Egy sikeresnek mondható csődegyesség kapujában vagyunk, te meg felszámolásról beszélsz. Ha kifizetik a 68 millát, akkor is f.a. lesz??? Te már nem látod a f.a.- tól az Estet!!!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))