én elöször 15 ért vettem és majdnem eladtam 11 en de hagyjuk iks aztán vettem hozzá 17 en esésben akkor sem adtam pedig volt 29,.aztán 60 átlaggal asdtam el majdnem mindet és most 65 átlaggal vettem 250 ezret képzelheti micsoda öröm és még nem dobtammegvárom 13át és még tovább
köszönöm....az a baj, hogy novemberben megtört a lendületem, és azóta nem találok vissza a sikeres kereskedésbe...január elején voltak jó pozijaim, de túl korán zártam, és a bif-fel meg nagyot taknyoltam, mert 2000-en vettem, és másnap reggel az enyémeket nem vitték el
biztos, hogy nem fog emelkedni, mert reggel én is vettem 60-ért, és amit idén eddig vettem, az utána minde esni kezdett.....tegnap vettem ott1-et, mára az is beszart
A Társaság és a vagyonfelügyelő álláspontja, hogy a NAV követelésének megszűnésével a NAV hitelezői státusza is megszűnt, és az eljárásban a továbbiakban –perbeli legitimáció hiányában –nem tekinthető félnek, így fellebbezési jogosultsággal sem rendelkezik. ANAV fellebbezéséreészrevételt tevőkerre a körülményre való hivatkozással is kértéka Fővárosi Ítélőtáblától a fellebbezés elutasítását.A vagyonfelügyelő egyben a NAV-ot törölte a hitelezőknyilvántartásából.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))