Topiknyitó: kata311 2011. 06. 21. 09:15

ESTMÉDIA.HU  

íme az új topik

és kellő komolyságot az uraktól

(hi-hi..............:)))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
marslako2
marslako2 2013. 12. 04. 21:26
Előzmény: #27098  marslako2
Most biztosan örülnek azok akik 10ért eladták.
marslako2
marslako2 2013. 12. 04. 21:26
Előzmény: #27098  marslako2
Most biztosan örülnek azok akik 10ért eladták.
marslako2
marslako2 2013. 12. 04. 21:13
Előzmény: #27090  Törölt felhasználó
Nagyon csendbe vagy:)))))))))) RE:ingyen pénz :)))))))))))))
marslako2
marslako2 2013. 12. 04. 21:11
Előzmény: #27096  Törölt felhasználó
RE: 1000:))))))))))
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 18:01
Előzmény: #27095  Törölt felhasználó
yo8 őrjöngős bódés üzeni
yo10! )))))))))))))
-
Az EST MEDIA Vagyonkezel Nyilvánosan Mköd Részvénytársaság (1037
Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi közzé,
hogy a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása
(PIAC_13) keretében az EST MEDIA Nyrt. közvetett 100 százalékos
tulajdonában álló ESTÉRT Hirdetés Értékesít Korlátolt Felelsség
Társaság (1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-09-894251)
„Prediktív e-kereskedelmi megoldások kutatása online és offline
tartalmak forgalmazása során keletkez nagy tömeg adattartalmak
feldolgozását segít fúziós módszertan fejlesztésére” cím,
akadémiai és ipari partnerek konzorciumában benyújtott pályázatával
a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntése értelmében a Kutatási és
Technológiai Innovációs Alapból 104.777.676 forint összeg, 56,31
százalékos intenzitású vissza nem térítend támogatást nyert el. A
teljes konzorcium összesen 325.943.926 forint, 74,92 százalékos
intenzitású támogatásban részesült. A támogatás igénybevételére a
késbbi idpontban megkötend támogatási szerzdés alapján, a
projekt 2015. december 31-ig terjed idtartama alatt kerülhet sor.

Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 14:28
Előzmény: #27087  Törölt felhasználó
"Felszorzás lesz kb 100 vagy 1000-re.... "

Szép árak lesznek a hisztórikus csárton. 2000 dec.: ~ 5 000 000 - 50 000 000 Ft csúcs :)
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:57
Előzmény: #27092  Törölt felhasználó
En nem hiszek ebben a szoci, nem szoci kerdesben. Itt penzrol van szo. Egy aztalnal targyal szoci es nem-szoci.
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:53
Előzmény: #27091  Törölt felhasználó
Lelkes vagy es fiatal, meg bo a torkod. Ez jo dolog. A forradalmat Ti csinaljatok.
A realitas, sajnos Branernel van,
tapasztalatbol mondom. Ide jo ugyved kell, ami koltseges.
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:39
Előzmény: #27091  Törölt felhasználó
Amúgy most ugyebár fideszes kormány van és az est meglehetősen szoci beállítottságú....

Talán politikai segítséget is kaphatnátok, ha kellően felkeveritek az állóvizet...

Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:36
Előzmény: #27089  Törölt felhasználó
Én leveleztem Tőzsdekrach-al...
Igaz fel nem hívott, pedig kértem...

Sztem azért nem lett semmi, mert Ő nem meri a nevét adni...

Ezért mondtam az ügyvédet... Ti összegyűjtitek... nem kell senkinek sehova mennie... megmarad az anonimitás...
nem azért ajánlottam az ügyvédet, hogy jelentsétek fel a céget.... az bizonyára semmire nem vezetne.

Rendkívüli közgyűlés összehívására és a jelenlegi vezetés visszahívására!

Ezután megbízni egy céget a teljes mutyi átvilágításra már az est költségén!

Nem fogjátok fel, hogy gyakorlatilag 1 ft-ér a részvényetek????
Annyit jegyezhetnek majd 1 forinton amennyit akarnak!!!!!!!!!!!
Azzal lesznek kifizetve a követelések is! Térjetek már észhez!

A céget át kell világítani és ha lesz bizonyíték megtenni a büntetőjogi feljelentést. Ti mint részvényesek mennyit láttok most bele a mutyi számlázásokba??? Elárulom, havi 1 millió az iroda bérlet ahol van az új székhely! 18 millió papír van és gyakorlatilag 1 ft az értéke!!!!!!!

Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:35
Előzmény: #27089  Törölt felhasználó
Igen, a korrupció szerintem is vastagon átszövi az Est históriát. Ezért is gondolom szélmalomharcnak a kisbefektetők esetleges próbálkozását a bűnösök felelősségre vonását illetően. Elképzelhetetlennek tartom, hogy PSZAF meg BET vezetés, politikusok stb. elit réteg ne tőzsdézne. Azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy vezető körökhöz tartozó egyének ne vásároltak volna be ebből a részvényből, hisz az egyik legmenőbb ágazatként volt anno a reklám, a marketing, a médiapiac, médiabirodalom propagálva. Fújodott is a lufi, amelybe szerintem a főmuftik pénze is benne volt. Csakhogy mikor elkezdett szivárogni, még a kipukkadás előtt a Kopasz szólt a nagymenő haveroknak, hogy süllyed a hajó, vigyétek máshová a pénzeteket. Na ezért hálával tartoznak neki. Most ki és miért bántaná a vezetést? Az, hogy emberek százai brutál elbukták a pénzüket, nem érdekli a PSZAF-et. A lényeg nekik, hogy az ő pénzük biztonságba legyen. Tehát, mint korábban is írtam, itt méltó helyükre akkor kerülnének az Est vezetői, ha netán elfelejtettek volna szólni valamely befolyásos részvényesnek, hogy meneküljön, mert itt csak lefelé vezet a trend.
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:16
Brutalis szemetseg.
Utolso tanc?
Ha ezt megteszik jo, ha 2 Ft lesz a papir.
Hogy jutottunk idaig?
Hogyan juthattunk idaig?
Csakis bet, pszaf kozremukodessel.
Kizsebeltek mindenkit, es ezt csak neztek.
Az allami vagyon sem szamitott. Hagytak elertektelenedni, rohej. Miert nem mentek el legalabb a kozgyulesre szavazni? Ott voltak egyszer is?
Hol vannak a felelosok?
Korrupcio minden szinten.
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 10:00
Tozsdekrach felhasználónevű illető a közelmúltban az irányba szervezkedett itt a fórumon, hogy felmérje azt, hogy kinek mennyi db részvénye van és hajlandó-e személyesen vagy megbízott útján közreműködni a vezetőség elszámoltatásában, illetve leváltásában. Állítása szerint célja, egy rendkívüli közgyűlés összehívásának kezdeményezése volt. Toborzásának eredményeként elég szép darabszámnál tartottunk már, amikor sajnos tozsdekrach egyik napról a másikra eltűnt a fórumról. (Talán megfenyegették, vagy magától hagyott fel a szervezkedéssel - nem tudom.) Egyébként azt gondolom, hogy ügyvéd stb. hivatalos úton nem sokra jutnánk. Látható más példákból, hogy hogyan mennek a dolgok. A deviza hitelesek pereskedhetnének, kereshetnék igazukat akár életük végéig. Egyik bíróság így, a másik amúgy döntene ügyükben, de sejthető, hogy többségben a bankok lennének a perek nyertesei, annak ellenére, hogy hitvány gazemberek voltak. De amikor OV beszól a bíróknak, hogy ezen ügyekben hogyan kell eljárniuk, akkor pnktum. Egy másik dolog. A 4 embert kinyíró Ku.vasovát beutalja a bíróság - a börtön helyett - a szanatóriumba. Mivel azonban Arogáns Anti szól az igazságügyi miniszternek, hogy ugyanmár, ez nem tisztességes dolog, akkor már vissza is zsuppolják a börtönbe, ahová valóban való. Ha viszont nem szól Rogán, akkor a csaj a börtön helyett a szaunában, a medencében, a luxszusingatlan bárjában "ül". Hát így működnek, így intéződnek mostanában Magyarországon a dolgok. Gyorsan börtönbe akkor kerülne az Est díszes társasága, ha valami politikus főmufti is részese lenne a bukovárinak.
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 07:58
Előzmény: #27085  Törölt felhasználó
Én csak azt nem értem miért nem csinál senki semmit?

Mindenki csak siránkozik!

Én már eladtam ezt a szarkupacot, de lehet én buktam közületek a legtöbbet (3,6 milliót)

Azt nem értem miért nem dobtok össze ügyvédre valót aki beadja a közgyűlés összehívását a jelenlegi IT tagok visszahívására...
Akkor vissza kéne venniük egy részét a részvényeiknek!

Ez a papír ma tényleg semmit nem ér!

Ha szeretnéd kinyomtatni minden egyes részvényedet és kitapétázni majd a kriptádat vele, az többe kerülne!
Mivel 1 ft-on tudsz majd jegyezni, gyakorlatilag a most forgalomba lévő 18 millió részvény összesen ér 18 millió ft-ot, tehát ennyi a cég értéke EMBER!
De nekik mégis évről évre sikerül több száz millió veszteséget termelni... a több milliárdos jegyzett tőke leértékelésről nem is beszélve!
Szerintetek mi lesz az 1 ft-os részvényekkel????
Felszorzás lesz kb 100 vagy 1000-re.... tehát a mai részvényeid darabszámát annyival fogják elosztani!

Kb két éve volt Nutex részvényem, pénznyelő tapasztalt fórumtársam hatására eladtam akkor 9 ft-on! Később felszorozták 100-al az árfolyamot és elosztották 100-al a darabszámot.
Akkor volt 100.000 részvényem, ért 900.000 ft-ot, ma 900 ról lement az árfolyam 65 körülre... ha nem adtam volna el ma 65x1000 lenne az értéke = 65.000 ft!!!!

Itt is volt már felszorzás, osztás mutyi...
Sztem ez az utolsó móka ebben a cégben, de a legpofátlanabb!

Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 07:46
Előzmény: #27085  Törölt felhasználó
Tessék csak tessék
90, 100, 110 fillérért lehet venni most még econet részvényt,
tessék csak tessék
most még drága
vegyenek sokat-sokat

lesz az econet még 4 fillér is, azaz estmédia 40 fillér
Törölt felhasználó 2013. 12. 04. 00:07
Előzmény: #27081  Steelman
1000, 100, 10, 1!!!
Buta es kapzsi?
Remelem ezt nem gondolod komolyan.
Itt tenyleg buncselekmeny tortent sorozatban, hosszu idon at. Braner egesz jol leirta a lenyeget.
Aki a tozsden vette es megjarta sem feltetlen buta es kapzsi.
Szvsz.
marslako2
marslako2 2013. 12. 03. 23:06
Előzmény: #27083  Törölt felhasználó
BUMIX kosarat pedig a következő társaságok alkotják szintén december 7-től: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Danubius, EST MEDIA, FHB, Graphisoft Park SE, OPIMUS GROUP, PannErgy, PLOTINUS, RÁBA, Synergon, TVK, Zwack Unicum.
Törölt felhasználó 2013. 12. 03. 09:28
Előzmény: #27082  Törölt felhasználó
És az a megközelítés sem állja meg a helyét, hogy mivel nem kényszerítettek senkit arra, hogy vegyen Estmédia részvényt, ezért csak önmagát hibáztathatja aki bukott rajta.
Az élet más területein sem kényszerítenek senkit sem vételre, de a jog és a törvények mindenütt úgy rendelkeznek, hogy a selejt, hibás, valótlan paraméterekkel rendelkező áru, szolgáltatás igénybevevőjének kártérítés jár. Az nem megoldás, hogy ha nem tetszik, bármikor eladható a részvény. Itt szándékos félrevezetésről van szó, amit éveken át folytatólag, szervezettten társtettesként (bűnszövetségben) követtek el. Az igazságos az lenne, ha letartóztatnák az Est vezetőit, vagyonelkobzás és köteleznék őket arra, hogy minden részvényesnek kötelesek megfizetni minimum azt az árat, amennyiért a részvényt megvásárolta. Ha eltapsolták a manit, dolgoztassák őket egész életükben és a fizetésüket tiltsák le. Ha ez várna rájuk, azt hiszem rögtön előkerülne a pénz amit elloptak és ki tudnák fizetni a károsultakat. Persze mindez csupán illuzió. Röhögnek rajtunk és még valóban azon törik a fejüket, hogyan lehetne elszedni még a konyhapénzt is a szerencsétlenektől.
Törölt felhasználó 2013. 12. 03. 09:06
Előzmény: #27081  Steelman
Azért azt hozzá tenném, hogy nem kevesen vannak, akik ennek a cégnek dolgoztak évekig, az előző vezetés alatt, és rendben megkapták a pénzüket. Aztán jött a kopasz és a bűntársai, és szépen több millás tartozást halmoztak fel feléjük, tudatosan becsapva, hitegetve őket. Ez után részvényben fizették ki őket, most futhatnak a pénzük után. Ettől ők nem kapzsi buta emberek, hanem károsultak. Mégpedig egy bűncselekmény károsultjai, mivel a cég úgy fogadta be a számláikat, hogy nem állt szándékukban kifizetni őket. És lehet vagdalkozni, hogy te előre láttad volna meg hasonlók, ez csak duma...
Steelman 2013. 12. 03. 08:40
Ha egy cég nem ér semmit és csak veszteséget termel, fizessék meg a befektetők! Be kellene vezetni a negatív árfolyamot. Az természetes, hogy párszáz milliót elbukott itt sok buta, kapzsi ember, de még a konyhapénzt is el lehetne tőlük szedni és az lenne a hab a tortán.

Topik gazda

kata311
kata311
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek