Nyugi, én már kiszagoltam, hogy a kontraindikátor imázsépítés teljesen tudatos dolog. Az egyszerűen lehetetlen, hogy ahová ő ír, ott minden papír 100-500 akárhány százalékot megy. Olyat is hallottam valakitől, hogy van egy csomó Estje, de mivel én nem láttam saját szememmel a rv. könyvet, így ezt nem tudom megerősíteni. Az biztos, legközelebb megyek Budapestre, meg fogom nézni, a nevét tudom, kíváncsi vagyok rá, hogy igaz-e.
es minden papirral kapcsolatban kepben van, evekre visszamenoleg, ugy hogy allitasa szerint nincs erdelkeltsege egyikben sem. Mindenhol rakerdeztek erre es altalaban kitero, vagy nemleges valaszokat adott.
trump múltkor a karmáról kezdett el neki beszélni, úgy kib...z.ák fenyegetés címszó alatt a fórumról, hogy a lába nem érte a földet, csak pislogtam közbe...
TÉNYLEG ELGONDOLKODTATÓ !!! Egy nickről leírni,hogy 3 éve milyen papírt, mennyiért adott el !!! ITT VALAMI NEM STIMMEL, ÉRDEKES LENNE TUDNI,HOGY MI , KI, KIK vannak a háttérbe ! SZVSZ !!!!!!!!!!!!!
IGEN IGEN! Baromsag lenne ezt a ceget felszamoltatni. A NAV-nak a tobbszorose johetne be csak az arfolyamnyeresegekbol, amennyiben eletben maradunk! Kidobna ezt a penzt, raadasul ennyi embert tonkre teve? Nem tudom elkepzelni! Valaminmt, egyszer adozni is fog a ceg.
és nem utolsó sorban egy örök vesztes :-) azokat a papírokat amiket szidni szokott, korábban sokat bukott rajtuk, emiatt egyfajta küldetés tudat alakult ki benne, hogy más se nyerjen azokkal a "tolvaj papírokkal" és ha igaza lenne önigazolást nyer, hogy "lám-lám ugye milyen jó, hogy bukóban kiszálltam belőlük, beigazolódott, hogy csak a kisbüfik pénzét akarták" :-) . csak az a bökkenő, hogy szegény az utóbbi években állandóan lyukra fut az általa szidott "szutyok" papírokkal :-) elnézést ezért a monológért, de azért a töménytelen rosszindulatért ami belőle árad MEGÉRDEMLI, sajnálom.
Ez a kemény..... Olvastam Én is és csak vakartam a fejem. Ami még érdekes hogy soha nem tiltották ki egy fórumból sem. Tegnap is Colop Úr húzta nála a rövidebbet.
Írtam már. Ha a cég ÉLETBEN marad akkor az azt követő napon csak én több "ÁRFOLYAMNYERESÉG" pénzt fizetnék a NAV-nak ! :-) Ebben az a lényeg,hogy 1 személy ! És milyen forgalom lesz !!!!!!!!!! SOKAN-SOKAN fognak,fognának Árfolyamnyereség után adót fizetni.
Est Média