ezt írtam néhány napja, hogy a bétről történő kivezetés nem egyezik a ner által megfogalmazottakkal, így itt kell maradni, sőt évente 4-5 új céget kell idehozni.
Nem tudom, hogy csak azért látok kevéske társat a fórumon, mert nincs érdemi új információ a jövőt illetően, vagy azért, mert brutál a rizikó, de úgy vélem, hogy alaposan leszűkült a 'kemény mag'. Megnyugtatna, ha tudnám, hogy - ha kicsit is, de sokan benne vannak ebben a sztoriban rajtam kívül még jópáran. :)
Mint reggel írtam, elvárnám tőlük a tájékoztatást,hogy a V.F. tett-e "észrevételt". A cég tudhatja hisz betekinthet bármikor az aktákba, napra kész lehet velünk ellentétben. Mindegy, ők tudják. :-) Nincs harag részemről. :-) :-) A lényeg,hogy mi tartjuk az árfolyamot,mert nem "dobáljuk" a részvényeket. :-)
Azért nincs ma forgalom,mert tájékoztató lesz és még a látszatát is el akarják kerülni a bennfentes kereskedésnek. ! SZVSZ ! :-) BECSÜLETESEK ÉS FÜGGETLENEK !!!
Egy darabig :( sokkal inkább aggasztó hogy drágábban senki nem akarja venni. Csak ennyit lehet belelátni vagy mi van?! 45-felett már rizikós? Hol a vételi kedv? Persze kivárás van hogyne, csak épp zavaró a piti összeg amit kockáztatni mertek eddig a mai nap a hívők!
Est Média