SZVSZ ! Egyértelműen dolgozik valamilyen cégnek ! SZVSZ ! ÉS AMI AZ ELSZOMORÍTÓ,HOGY OLYAN MINTHA LISTÁZVA LENNÉNEK AZ ÍRÁSOK !!! Hetente ezelőtt beírta ( más részére címezve),hogy én mikor adtam el és mennyiért a Hun _ Miningem nagy részét. NA, EZ A FELHÁBORÍTÓ és nem is írom le,hogy mit gondolok. SZÓVAL ÉRTED ???? Hipp-Hopp beírta ,hogy 3 éve mit mennyiért és mikor adtam el !!!!!!!!!
Eljött az idő hogy regisztráljak. Bemne vagyok tavaly óta úgyndolom elég szép darabszámmal és azóta is vásároltam még hozzá.... Remélem jó lesz minden és köszönöm azoknak akik ide és a régi topikba is írtak idáig. Mindennap olvastam, sokat segített.
Én nem igazán érzek itt politikát. A lényeg szerintem az,hogy a csődegyezség olyan tartalommal bírjon,hogy a Bíróság "jóváhagyja' II fokon is. I fokon a Bírónak "tetszett". Ha lenne politika benne akkor már SZVSZ így vagy úgy lezárult volna. Azért,mert akkor biztos olyan pénz állna rendelkezésre ami által mindenki ki lett volna "elégítve" megfelelően jogszerűen.. SZVSZ ! Persze én csak pofázok most itt,mert ilyen időben nem SÉTÁLOK . :-) :-) FÜGGETLEN a BÍRÓSÁG ! Én hiszem.
nyugi nem maradtál egyedül, én is a "járókerettől kezdve mindennel benne vagyok", mert miért maradnék ki egy kiszámítható, biztonságos befektetésből :-)
Pontosan ugyanaz lesz, mint Set-ben. Csak annyi, hogy ide normális cég fog kerülni és oka is lesz annak, hogy 300+ árfolyam legyen. A nagy pénzért meg sokat kell s.gg.lni, Te pontosan tudod ezt. Nem lesz itt semmi gond szerintem.
Est Média